viernes, enero 15, 2010

Molestant al conductor de l'Oliveras... part 2

Huolaaaaa!!!

avui al matí tenia 1 mandra immensa i havia de fer 1 munt de coses XD però al final les botes s'han fet malbé per tots cantons i he hagut de comprar-me uns botins per sortir del pas i poder tornar a casa (encara que les llagues als peus m'han quedat U__U) i m'he comprat uns botins preciosos amb una miqueta de taló xD jeje :P encara que caminar amb ells és estrany :P (i a sobre el iaio xafardero del SF1 m'ha enxampat i s'ha caxondejat de mi ¬.¬) total, que ja tenia botins "de vestir" però em feien falta encara unes botes per portar de "cada dia" ^^ així que la meva idea d'anar a Hospitalet a per unes botes no m'havia marxat del cap (excusa perfecte per molestar al meu conductor de l'Oliveras xD). així que després de dinar i rentar els plats he baixat a molestar al meu conductor de l'Oliveras, que avui duia només la camisa i la corbata xDD jeje :P que només començar ha posat el somriure que em posa tonta i penso: comencem bé xDDD jajajaja :P així que com que estava decidida a seure davant amb ell això he fet xDDD i m'he assegut allà... però ell va i passa de mi. per sort meva ha vingut la cosina de ma mare (que com que no em veia el llautó ni res... xDDD) ja que m'assec allà davant i el tio es fot a fumar (com si no hagués tingut temps abans de fumar!! serà possible!! però el que m'ha fet "fugir" d'allà no ha estat allò xDDD (que ha obert la finestra xDDD) no, ha estat aquell anell brillant que duia a la mà esquerra O___O i m'he quedat: si que estava casat!!! U_______________U i això que ahir va dir que no T____T així que no ho he pensat dues vegades i m'he canviat de lloc, cosa que l'ha sobresaltat xDDD (curiós xDDD) i m'he assegut amb la Mari Carmen ^^ i li demano que em deixi seure amb ella i em diu: què et passa? i li dic que volia xerrar amb ella, que sort que estava allà. i ell, espantat per el meu sobtat canvi de lloc (xD que mono arriba a ser quan vol! xD) em diu que què passa? que perquè ja no sec allà al davant, si ha fet algo que m'hagi molestat xDDD (si, no fer-me cas xDDD és broma xDD el que m'ha molestat és que possiblement estigui casat. que potser és divorciat, però ves a saber tu!! o potser aquell anell d'or no és de matrimoni, però al dit on el duia fa pensar-ho ¬.¬). però es que abans no en duia!!! i avui si U___U (pq va ser el primer que vaig mirar quan el vaig veure x primer cop xD).

total, que li dic a la Mari Carmen, que té una intuició genial, i amb 1 sola paraula m'ha entés xDDD li he dit "el que tenia a la mà" xDDD i ella ja ha sabut que em referia a l'anell de matrimoni xDDD i llavors, indignada he dit que volia tornar amb el Collblanc pq tenia ganes de xerrar amb un dels meus conductors xDDD (és que necessitava molestar al Jose luis o al Pèls xDDD i explicar-los el que em passava i a veure què pensaven xDDD pobres, sempre els toca a ells dos escoltar-me xDDDDDDDDD). i llavors ha estat estona sense fer-me el mínim de cas. llavors la Mari ha baixat i quan he baixat ja a Hospi ell m'ha fet adéu sense massa ganes quan ja havia baixat del bus xD (nova manera de saludar xD) i m'ha dit: si luego te pasas ya me dirás que es lo que tenía en la mano xDDD i m'he quedat pensativa. llavors, cosa important: m'han trucat de la feina x canviar-me els horaris de demà!!! ueeeeeeeeeeeeeeee!!!

demà entro a les 17 de la tarda enlloc de les 6 del matí!!! siiiiii!!! i faig de 17 a 23 ^.^ hi ha hagut 1 ànima generosa que volia fer camió *-* i llavors em toca fer 1 altre horari!!! ueeeee!!! i m'ha alegrat tant la tarda que he nat superfeliç a fer 1 munt de coses. he trobat les botes de l'estil que volia als xinos del carrer Progrés i després he nat a donar 1 volteta per fer temps x veure aquell home i si no estava ocupat, preguntar-li si realment està casat o no U___U així que nava decidida, però en veure un negre clapant allà al seient de davant els meus plans se n'han nat en orris i no he pogut fer més que saludar-lo ¬.¬ i se m'ha quedat mirant fixament com els últims 2 dies xDDD i m'ha fer aquell supersomriure que m'encanta *-* (dolent!!! T__T) i a sobre m'ha dit: holaaaa guapa *-* i em mira així de mono!!! U__U i m'ha encantat que ha "imitat" als meus autobuseros obrint la porta i sortint del bus i entrant a l'Oliveras del Menja albercocs per demanar-li un diari O___O i he flipat xDDDD està realment com un llum xDDDDDD i s'ha indignat quan he vist al Miguel les dues vegades xDDDDDD i ha estat: el Miguel!! xDDD i ha remugat algo indignat xD jojojo :P i ja a la plaça, quan he baixat, m'he girat per fer-li adéu i m'ha dit que fins la setmana que ve O__O (i m'ha semblat entendre "preciosa" O___O)

bé, en resum, que he aconseguit ja pràcticament tot el que necessito. ara el que em cal és trobar samarretes d'interior, alguna faldilla bonica ^^ (o sigui amb 1 ja faig el fet ^^) i un parell de samarretes primes ^^ o una brusa i una samarreta ^^ i ja tindré prou roba per nar passant ^^ (llàstima que ja he esgotat els calers que em van donar per Nadal xDDD).

i el dimarts, quan plegui de pencar l'aniré a molestar (si penca xD) i el felicitaré xDDD jajajajajajaja vull veure quina cara fa quan el felicito pel seu aniversari!! xDDD espero que no reaccioni com l'Antoniu xDDDD i a veure si la setmana que ve puc veure d'una punyetera vegada al Jose luis xDDD que tant sols l'he vist x la finestra!! el que em va sorprendre és el repertori del 51 de la tarda!!!!! *-* hi havia el Cap d'es xDD que es va espantar per ser "enxampat" xDD i ser possible víctima meva xDDDDDD jajaja XD el Vikingo xDDD, el Miguel, l'Scorpio xD i el Gabi!! xDDD ah! i el tio gilipollas i indesitjable també hi era, però paaaasso d'agafar-lo xDDD jajajaja i menys en un 51 i a la tarda! xD jajaja :P prefereixo la Destroyer abans que el Domingo xD jajaja xD i demà al matí a veure si enxampo al Víctor xDDDDDDD jajajajajajajajaja xDDD si no és que l'han canviat :P (possiblement el de les 10.40 xDDD) -> quin horari més horrible!!! he estat pensant i uf... T_________T va a ser que passo!!! T_T bé, potser l'agafo x tornar xDDD a les 11.45 xDD jojojo :P sino, pos caca xDDD i aixó que sigui ell, clar xDD així que demà quan em llevi ja veuré què faig :P

bé, ja cal que faci 1 pensament per nar a clapar, que són les quasi 24... jo que estava emocionada x no haver-me de llevar aviat xDDD jajaja :P potser em quedo x casa fent el gandul i llegint Ciudad de hueso... que l'he d'acabar per tornar-lo a la biblio i també el del Pedrolo, que em moro de ganes de llegir-lo *-* m'encanten les obres de Manuel de Pedrolo!! *-*

apa, doncs fins aviat!!! ^O^

No hay comentarios: