lunes, noviembre 30, 2009

Horaris d'aquesta setmana i alguna que altra lectura xD

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

avui em sento feliciana per diversos motius:

motiu num 1: el Pelopi m'ha saludat des del seu bus ^O^ i m'ha fet ilusió i gràcia i ja m'ha animat el mati ^^ (esperant el maleit Mario, que venia amb 16 min de retard ¬_¬ però després ho ha recuperat ¬.¬ i no ha arribat malament ¬.¬).
motiu num 2: que l'Emma ha vingut aquesta setmana de Londres i m'ha trucat aquest matí i demà al matí, abans d'anar a pencar, quedaré 1 estoneta amb ella ^O^
motiu num 3: el Dani ha fet 1 visita de les seves a la feina xD i m'ha saludat superemocionat i després m'ha agafat la mà xDDD i m'ha fet adéu supermegasomrient xDDD (està com 1 llum xD)
motiu num 4: m'he pogut riure de les ulleres de vell de certa persona xD
motiu num 5: la super salutació del Jacin al Calvorota d'aquest matí i el look del segle 17 del Jacin, que mola xDDDD ^O^ (es que estic viciada a les històries històriques, i el Jacin duu els pèls com els personatges de les històries xDDD).

i ja està.

les lectures del nitbus d'aquesta setmana són:
-> Ludwig revolution vol 1 i 2 (molt interessant la visió de Kaori Yuki dels contes clàssics dels Grimm. algunes tenen final feliç, altres infeliç. la primera ha estat la millor, on la porca ha rebut el seu merescut. si senyor. ^^
-> la ventana de orfeo vol 8 i 9 (el vol 9 molt emocionant, encara que tenia una càrrega política força carregosa i avorrida, però bé, aguantarem els sermons leninistes i comunistes de la història i a veure què decidirà l'Alexei, si va amb Lenin o no o si va amb els bolxevics o amb els menxevics ^^.)
-> mi anaranjado atardecer vol 3 (interessantíssim!! el primer que em vaig llegir ahir, emocionada, al bus del Carlitos XD) es queda molt emocionant. encara no se sap què passarà. si deixarà al Yoki pel Koshi o es quedarà amb el Yoki *-* quines ganes del volum 4!!
i ja està, no he llegit més, perquè no tinc temps xDD (aquestes han estat les lectures de divendres, dissabte, diumenge i avui ^^).

els meus horaris d'aquesta setmana són ^^

** dimarts: de 13 a 21. agafaré el del Jose luis de les 12.10 ^^ (que ja he vist que ha tornat, encara q no m'ha dit ni hola!!! ¬_¬). per tornar, el de les 21.15 ^^ (espero... q em deixin fitxar a les 21 en punt i anar a pel de les 21.15 ^^).

** dimecres: de 18 a 23. agafaré el de les 17.10 ^^ i per tornar, el nitbus ^^

** dijous: de 14 a 22: tinc clar que tornaré amb el 57 de les 22.30 però el que no tinc clar és l'anar. perquè he d'anar a l'arxiu aviat, aixi que segurament agafi el 51 de les 8.45 amb el Jesús ^O^ (ja que el tio que estava enlloc del Jose miguel como que no ¬_¬ es un estupid ¬_¬ sempre sen fot de les clientes ¬.¬). i després d'anar a l'arxiu ja aniré a la feina ^^

** divendres: de 13 a 16. (em menjo tot l'horari de migdia. agafaré el de les 12.10 de nou, amb el Jose luis, si no té festa xD. i per tornar... depén de si quedo amb ma mare o no quan plegui agafaré 1 bus quan surti de pencar o un unes horetes més tard i possiblement un 51 xD.

el cap de setmana tinc festa ^O^ i dissabte possiblement agafi el bus com en els vells temps amb l'Emma per burxar matí i tarda!!! ^O^ quina ilusió!!! i diumenge a dinar amb ma mare i mon germà, aixi que no sé si agafaré el bus XD (pero s'intentarà xD).

i bé, ja vaig per la meitat de Jigoku shoujo mitsuganae, ja em queda poquet. *-* tinc ganes que arribi ja el 14 de desembre per nar al sopar d'empresa. quins plans malèfics té en ment el meu estimat Dani? xDD ves a saber!! xDD es que no és normal que em digués el que va dir xDDD lalala... aixi que... i el seu comportament de dissabte, diumenge i avui, quan ha vingut a "visitar-me" xDDD doncs clar... penses: què passa aqui? què hi té al cap? (a part de serradures xDDD).

aix, tinc ganes de pujar amb el Pelopi xDDD avui m'he quedat amb les ganes xDD (i també amb el noi guapo!! xDD)

apa, acabo x avui que he d'anar a estendre la roba xDDD que sino... malament!! i demà diuen que farà molt de fred!! juju... m'abrigaré. lalala!! ^O^

els conductors del dia: el Pelopi i el Calvorota (que ha fet q la meva espera fos molt entretinguda xDDD. m'encanta quan mira pel retrovisor del 60 a veure quan ve el Collblanc xDDD).

jueves, noviembre 26, 2009

Death note - another note i altres lectures.

Huolaaaaa!!!

avui he nat a buscar el regal de l'amic invisible. per fi tinc el regal!! menys mal!! ^^ i per anar he nat amb el Jesús *-* que m'ha fet moltíssima ilusió i com ell ha dit al "canari" xD he tret informacions interessants, com que el "Canari" és de Canaries i no pas sudamericà xDDD que el Mandonguilla es diu Jose xDDDDD i altres coses xDDDD ^o^

i per tornar, com que m'he entretingut més del que volia, i no volia tornar amb la Destroyer (que torna a estar al 51 ¬_¬) doncs, m'he entretingut una miqueta i he nat a francesc macià a pel bus xDDD jajajaja... i lo bo es que arribo, veig el bus buit però no veig que el Jesús estava al banc cap al que em dirigia per seure xDD i veig el 64 (si, només mirava autobusos en busca de conductors xDDD) i llavors, el del 64 em veu decidida (jo anava a seure però ell no ho sabia xD) i em diu alguna cosa xDDD i veig que és el Torracollons i era 1 trasto i li dic que no xDD i ell em torna a preguntar que si pujo i li dic: va, marxa, fuig xDDD i llavors, miro a la meva esquerra i dic: ui. xDDD pq veig al Jesús rient amb el tio de les ulleres (que jo li dic el José fernández sánchez xDDD perqué té cara de dir-se aixi però no en tinc ni idea de com es diu xDDDDDDDDDDDD). i llavors, s'aixeca per nar al 51. avui he vist al Jesús més alt que mai xDDDDDDD i el saludo i li dic: holaaaaa!! i salta el de les ulleres i diu: anda, pero con qué ganas te saluda xDD. i diu el Jesús li diu algo xDD. i llavors, ve l'Antoniu i em fa gràcia com els saluda xDD i em poso a riure i ells dient dd davant: mirala, ve al Antonio y se ríe xDDD. total, que ha estat 1 viatge molt divertit, tant el d'anada com el de tornada. *-* per tot el que ha fet el Jesús ^o^ (per algo és el millor xD).

ahir em va fer gràcia la super salutació del Miguel i el Jesús xDDDD i abans d'ahir també *-* té gràcia!! ^^

i avui ja he llegit el vol 8 de la Ventana de orfeo, que feia quasi 3 setmanes que el tenia pendent de llegir xDDDD va ser cobrar i comprar-lo però fins avui res xDDD (demà toca el vol 9 ^^ a veure com segueix aquest drama!!! ^O^)

ah! els horaris de la feina pel que em resta de setmana són:

divendres: de 13 a 19 (per tant, com que he d'anar a Can sumarro a per uns llibres, segurament agafi el bus abans. possiblement amb el Miguel, a les 9.25 o bé amb el Jose Luis xDDD a les 9.40 xD ja veurem de l'hora en què em llevi, també xD). i per tornar, doncs amb el de les 19.15 (si em deixen plegar a l'hora xD) i el de les 19,45 si no hi arribo a temps (però espero arribar pel de les 19.15. q no tinc ganes de pensar i calcular qui és xD em fa mandra... el d'abans de l'Edu, em sembla... xD).

dissabte: de 14 a 18 i de 19 a 23 (per tant... sabent-me molt de greu hauré d'agafar el nitbus de les 23.20 i després el de les 23.48 xD que hauria de ser el de les 23.38 però la senyora sudamericana sempre ve tard en aquesta hora ¬.¬ aixi que ja ho sé xD). ah! per anar hauré d'agafar el de les 12.45 o aixi... cosa q em rebenta... si passés més tard. cap a la 13 o les 13.05 al menys, no hauria de florir-me a la parada de collblanc esperant U__U l'horari dels dissabtes és una caca ¬.¬

diumenge: de 17 a 24. per anar agafaré el de les 16.10 ^.^ (el dels diumenges sí que m'agrada. i espero que vingui puntual i no amb retard pel futbol que precisament si hi vaig en aquestes hores és pq és Barça Madrid i em toca pringar en temps de més gentada U___U és estressant... la gent no s'acaba i et foten bronques x tot arreu!! T__T). per tornar, el nitbus amb el meu amic el de l'N14 xDDD q estarà content de veure'm per segon cop aquesta setmana xDDD (el dimarts es va posar molt content de veurem xDDD i em va dir: holaaaa!! quants dies sense veure't xDDD). i després el iaio que passa quan li dona la gana, si passa a les 24.38 (sino, el de les 00:55, amb el Calvo simpatic i seriós xD).

i de moment, això és tot. ara, me'n vaig a dormir, o demà no hi haurà qui em llevi!! T__T volia llegir, pero millor que no, q se'm tanquen sols els ulls i m'espera una llarga jornada laboral pel dia de demà. un dia dur... (no tant com ahir però ho és... de 13 a 19 les hores es fan eternes!! ¬.¬)

apa, fins demà!!! ^^ (o fins aviat!!).

el conductor del dia indubtablement: el Jesús (també el Pepón xDDD però només pel viatge de tornada, que feia el burro i tot des de la finestra xD).

ah! sobre Death note another note comença molt bé però el final deixa molt que desitjar, massa precipitat.

ah! ja he acabat Zoku natsume yuujincho. m'ha agradat moltíssim!!!

ara estic amb Jigoku Shoujo Mitsuganae ^^ que ja vaig per l'episodi 8 xDD (es que això de baixar episodis defectuosos i que els hagi de tornar a baixar és un rotllo xDDD perque a partir del 3 naven malament. sort que ara ja els tinc tots!! xD i ja vaig veient 1 cada dia xD). demà toca el 9 ^o^ jejeje ^^

ara si, fins aviat!!!

viernes, noviembre 20, 2009

Viatges i lectures del dia ^^

Huolaaaa!!!

avui m'he llevat després de dormir 10 hores, ho necessitava xDDD i encara tenia més son xDDD.
he agafat el de les 11.35, que només ha vingut amb 3 min de retard (ara m'he recordat del Jacin ahir que nava a la hora!!! ^o^ tot un rècord per part seva!!! ^^) i ha vingut el Miguel. jeje ^O^ i m'ha fet gràcia que l'ha trucat al móvil la senyora xDDDDDDDDDD jajajajajajajajajajajajajajajajajaja... q bo xDDDD i quan hem arribat jugava amb unes iaies xDD he rigut molt per anar ben contenta a la feina i per quan em toquessin els nassos pensar en els moments divertits. m'ha encantat la supersalutació que s'han fet el Jesús i ell ^O^

i per tornar, el Vikingo, q estava massa ocupat xerrant amb 1 amigote seu xD com per saludar... per aixo no li dic mai res, pq sempre té coses millors a fer que saludar ¬_¬

després he nat a comprar llet i algunes coses més que feien falta a l'Eroski, on mon pare ha fotut la pota com sempre, dient coses que no venen a cuento i cridant noms aleatoriament al no-res per tocar els collons. cada cop q diu un nom, apareix algú relacionat. en serio!! em toca molt la pera!! ¬___¬ és indignant!!

lectures del dia: tant sols 1: el vol 13 de Host club. molt interessant, més odiós el Tamaki i més Pèls que mai xDDD (ara m'he recordat que he d'afegir la Eli i el Pèls 2 als conductors del dia ^^). M'agradaria més que la Haruhi es quedés amb en Hikaru... ja veurem a veure com li respon a la declaració. jojojo :P

demà treballo a les 16, aixi que miraré sobre les 15 a veure quin bus hi ha. odio l'horari de dissabtes!! T__T com que és tanta estona m'emportaré el vol 8 de La ventana de orfeo per llegir. xDDD (serà la lectura del dia de demà ^^).

i ara no sé si em posaré a llegir TRC o alguna cosa més. acabo de veure l'episodi 8 de Zoku Natsume Yuujincho. a la espera que es redescarregui l'episodi 9 ^^ (em sembla que aixo va amb compta-gotes, aquesta connexió!! T__T). apa, doncs a veure si decideixo què llegeixo!!! ^o^

apa, fins aviat!!

Series d'Stargate, Tranformers i compres d'ahir.

Huolaaaaaaa!!!

ahir al matí, aprofitant que tenia festa de la feina vaig quedar amb el tutor per començar el treball de la uni ^O^ i vam nar a l'arxiu de la Corona d'Aragó per veure documentació. *-* i ens van treure documents molt guapos *-* jejeje (alguns molt lletjos, amb taques horribles que no deixaven veure el text. T__T pero bueno ^^).

i després, el profe va haver de marxar abans pq tenia reunió de profes, aixi que vaig aprofitar x nar en busca d'un regal per l'amic invisible però no vaig trobar res que li pugui fer el pes a l'amiga invisible T__T (coses que me'l feien a mi, si. com el moneder de My Melody... *-* que si el mes que ve encara hi és quan hagi cobrat... pa mi!!! ^O^). i llavors vaig veure l'artbook de TRC que m'estava temptant des de feia temps... aixi que li vaig fer 1 ullada al que tenien obert per fullejar i vaig veure que era 1 monada i el comic estava traduit, aixi que... em vaig quedar amb l'artbook sense pensar-ho dos cops. juntament amb el de Wish xDD. jajajaja :P q també té comic al final ^O^ i llavors, quan ja pagava se'm va acudir preguntar x transformers i si tenien el vol 3 de la G1 i el gear box 2 XDD i els tenien!! i vaig dir: o aprofito o no els trobaré el mes que ve, possiblement. aixi que m'ho vaig quedar xDDD jajajajajaja :P i aquest mes ja no gasto més perquè uf...

em va fer gràcia una cosa que em va dir certa persona que no li digués al xDDDD i llavors em va fer gràcia... lalala... si, a partir del mes de desembre m'he de controlar. faré una llista de prioritats que vull portar al dia i a mesura que tatxi de la llista alguna, afegir alguna de les descartades... perquè sino... malament!! i he d'estalviar ^^

i ahir, en sortir de Norma vaig pensar que em venia de gust tornar amb el bus xDDD q feia dies que no agafava el 51 i em moria de ganes de pujar amb el Pepón o el Jesús. i miro el rellotge i era l'hora del Pepón. ^^ i va venir. jejeje ^^ i per la finestra vaig veure la sorpresa del dia xDDD tant al matí com a la tarda xDDD que bo!! (que si que era cert q em va fulminar en veure'm amb 1 bossa de comprar algo xDDD).

i a la tarda, vaig nar a veure si finalment trobava 1 regal de l'amic invisible, que en vaig trobar 1, i d'aqui la bossa xDD jejeje ^^ però encara em falta el regal principal U__U que a veure si demà al matí puc nar a Continuarà o avui a la tarda a veure si li trobo res que em faci el pes i que li pugui agradar ^^

i llavors, ara ja tinc quasi completa la colecció de Transformers en dvd. em falta tant sols el Gear box 5 ^O^ que a veure si el puc comprar el mes vinent ^^

i sobre les sèries d'Stargate, he començat a veure la nova sèrie, Stargate Universe. que no està malament però els personatges són bastant odiosos. no sé, la TJ encara i el Young em recorda a l'Scorpio xDDD i el "prota" és el típic follador amb escenes explícites amb la tinent de l'equip... cosa que em va deixar flipant xDDDD

si Atlantis inclou un playboy que sempre lliga però el maxim són petons, doncs ja aquesta ha passat a 1 nivell superior de "americanització" de la serie i ja inclou aixo T__T ho dic respecte a l'original, que la feina era de la Carter perque l'O'neil li faci cas i al revés xDDDD però buenu ^^

i tinc pendent la cinquena temporada d'Stargate Atlantis, però que encara l'estic baixant. quan acabi de veure els de Stargate Universe, que de moment n'hi ha 8 amb subtítols, doncs miraré la cinquena d'Stargate Atlantis ^^

ah! el dimecres a la tarda vaig veure la peli Stargate Continuum, que em va agradar força. el final va estar agafat amb pinces, però buenu ^^ d'alguna manera havia d'acabar xDDD

i buenu, avui treballo de 12.30 a 16, aixi que agafaré el de les 11.35 aprox ^^ (avui és l'unic dia que treballo en "torn de dia" xDDD la resta va a ser que no U__U).
i demà dissabte treballo de 16 a 24. (i si no m'han retocat diumenge, en principi, tinc festa xD després quan arribi a la feina ja ho veuré XD però com que hi ha reunió de tots els de l'equip igualment he de ser allà a les 9 del matí U____U i jo que arribaré a la 1 de la matinada a casa U___U).

i el de la setmana que ve encara no el sé perquè avui ve l'encarregat, q tenia festa els mateixos dies que jo i que per tant no ha fet els horaris... T_T aixi que suposo que avui els farà i fins demà no estaran ¬.¬ ja veurem demà com es porten els "profes" del cole... ¬_¬

i sobre les lectures del nitbus d'aquesta setmana xDD

** Mi anaranjado atardecer vol 2 (quines ganes de llegir el 3! en serio! em van deixar amb la mel a la boca 1 altre cop com amb el vol 1). a veure si surt aviat xD i el puc comprar el mes que ve xDD.
** D.gray-man vol 18: interessant!! al principi, amb lo del lladre kk, però després es posa interessant. també hi ha ganes del tomo 19, però no sembla que hagi de sortir ja aquest any ^^
** Yu-gi-oh vol 6: interessant, lluites de dia, de nit i el camí cap al castell d'en Pegasus ^^
** Desire vol 3: cada volum flipo més amb el prota però és el típic home que aprofita el moment i viu la vida al moment. tot aquelles ximpleries que diuen els de la feina, aquest no és només de "boquilla", aquest, ho fa xD. jajajaja :P
** Ámame vol 3: un cop més, em quedo amb la intriga del que passarà. retorna la Kaoru. a veure què passa amb el grup xD.
** Bésame vol 1: l'inici de tot plegat, amb l'Akira en el pur estil Mayu Shinjo xDDD i la prota que l'evita tant com pot. xD
** Pretty poison: el típic tio que es dedica a enganyar a les dones per diners i deixar-les quan ja no en tenen més passa per un procès de reforma a les mans de la prota xD. mola.
** Sounds of love: un altre one shot josei, molt interessant. d'un músic i la seva mànager i novia, i dels concerts que fan xD.
** Make love and peace: un policia i la seva xicota. ^^ (encara vaig pel capítol 4 ^^)

i ja no he pogut llegir res més ^^ a més, els 2 últims els he llegit a casa perquè el de pretty poison el vaig intentar llegir diumenge passat a la feina però tenia molts candidats (en masculí) que tenien curiositat pel josei i tambe el volien llegir i no em deixaven!!! ¬.¬

i bé, vaig plegant veles que m'he de vestir, esmorzar i preparar la bossa amb l'uniforme per no deixar-m'ho i tot plegat i em queda tant sols una hora i poc més pq si ve mon pare en mitja hora a fer el seu descans no em deixarà fer res de res!! U___U

apa, fins aviat!! ^O^ qui serà el de les 16.15? :O em sembla que el Vikingo xDD

martes, noviembre 10, 2009

Últimes novetats ^^

Holaaaaaa!!

quant de temps sense actualitzar!! entre el poc temps i la mandra... no sé què és pitjor!! :P

actualitzo amb les últimes compres post saló del manga i amb les 4 cosetes que vaig comprar pel saló. tot juntet perquè no tinc ganes de separar-ho xD:

~ Ikigami vol 5
~ Shibuya love hotel + shibuya love hotel: cerezo
~ Team medical dragon vol 4
~hoy comienza nuestro amor vol 5 (em falta el 4 que no el tenien U_U)

aixo al mercat de sant antoni aquest diumenge, amb 1 miqueta de descompte.

al corte inglés amb el 3x2:

~ transformers gear box 4
~ transformers - Masterforce (gear box 6).
~ cowboy bebop - edició de coleccionista (amb audio en català *-*)

a l'FNAC:

~ I''s kanzenban vol 1
~ No soy un ángel vol 1
~ Dr. slump kanzenban vol 1
~ Yu-gi.-oh bunko vol 6
~ TRC vol 26
~ FMA vol 22
~ Fairy tail vol 7
~ no me lo digas con flores especial
~ d.gray-man vol 18
~ tempestad color cereza
~ Nodame cantabile vol 12
~ Death note - L change the world (novel·la)
~POT vol 36

Al saló del manga:

~ Peppermint vol 1
~ I.N.V.U vol 3
~ Yaruki! vol 6 (completa)
~ Fake vol 3
~ Tokyo Juliet vol 8 i 10 (completa)

al saló de segona mà:

~ Samurai deeper kyo vol 2 al 7
~ 3 tomos en francès (coleccio completa) -> es que no recordo el nom i no tinc ganes de buscar el títol xD

compres amb descompte:

~ POT vol 15 al 25
~ Fake vol 5,6 i 7 (em falta tant sols el vol 4)


i això ha estat les meves darreres compres. ^O^

val a dir que aquesta setmana treballo dijous de 12 a 20 (i em quedo sense transport x tornar i hauré de probar sort amb el tramvia U__U) degut a la vaga d'autobuseros U__U i també treballo dissabte de 20 a 24 i diumenge de 12 a 17 i de 19 a 22. demà i passat no treballo ^O^ i a veure si puc molestar una estoneta al Jesús ^O^ que me'n moro de ganes!! i de molestar al meu amic de l'Oliveras *-*

noves sèries de persones de TV que estic seguint:

-> Warehouse 13 (que jo sàpiga compta amb 1 temporada de 12 episodis i pròximament al 2010 s'estrenarà als USA la segona temporada). avui he fet viciada d'aquesta sèrie i he vist els 3 primers episodis. m'agrada, el prota es guapo, té possibilitats d'enrotllar-se amb la noia xD i són polis en busca d'objectes amb poders. ^.^

-> he descarregat el primer episodi d'Stargate Universe. té bona pinta, en el primer episodi surten de nou el Richard Dean anderson i l'Amanda Tapping, aixi que a veure què han fet amb aquesta nova sèrie d'Stargate *-*

-> estic en procès de descàrrega de la cinquena temporada d'Stargate Atlantis ^O^ quines ganes més boges de veure la temporada sencera i més, de comprar-la en dvd!! a veure quan es decideixen a editar-la... amb 1 miqueta de sort al mes de març de l'any 2010 potser està xD.

-> he descarregat el primer episodi de Castle i el de El mentalista. a veure què tal estan. però primer he d'acabar alguna sèrie abans de començar alguna de les dues.

-> em queden 2 episodis per acabar de veure Hay alguien ahí. que la vaig començar al mes d'agost i encara no he acabat. a veure si demà veig el 12 i dimecres el 13 i s'ha acabat. i així podré començar alguna de les dues esmentades més amunt.

-> he començat a veure en dvd Transformers Masterforce. la trobo 1 gran frikada. està en japo amb els subs en castellà. i és que l'audio del dvd està en mexicano i va a ser que no me'l miro en mexa. xDD

-> tinc el dubte de comprar el Gear box 7 perque em pensava que estaria en japo la temporada de Victory i resulta que l'audio està en anglès i en latino, i per veure-ho aixi, em quedo amb les descarregues que tinc de la temporada de Victory en japo amb els subs en castellà. ^^ aixi que ja veurem... dependrà del meu humor el mes que ve, pq aquest mes vull comprar el gear box 2 i el 5 que els tinc pendents. el gear box 7 ja veurem. ^^

-> ja vaig per la meitat de Onegai My Melody, que la trobo 1 cucada ^-^ la My Melo es taaan monaaaaa!! *-*

i em sembla que ja està. hauria d'anar a Gavà però es que al matí hauria de fer altres coses, entre elles, dormir xD i llavors, a la tarda es fa fosc molt aviat però es que el "Pedro" que crec que es diu Javi xDD està x la tarda i el vull molestar 1 miqueta. dependrà de quan i com em llevi el que faci demà. jejejeje :P apa, doncs fins aviat!! espero que sigui aviat! :P

ah! dir que ja duien les corbates la setmana passada, que m'hi vaig fixar quan vaig veure que l'Angelito estava "estrany" i vaig pensar: què té que el fa diferent? la corbata!!! xDD i llavors em vaig quedar mirant encantada a tots els que passaven xDDD a veure si duien tots la corbata o no xDD. ejejeje :P em va encantar el dia en que va pujar l'Arturu a donar la pallissa al Jose miguel xDDD que bo!! i a sobre jo mirant emocionada xDDD i per més conya dic: i l'anterior? i em diu: está estropeado xDDDD jajajajajajajajaja... i jo mirant amb ànsies a veure quin trasto havien donat a l'anterior i qui era l'afortunat xDDD. i quan arribem, veiem el Jacin mirant amb mirada fulminant i l'Edu, cadascun en un dels trastos 60 i pico xDDD jajajajajaja :P va ser molt bo i em van dir: eres mala xDDD (ja veus!! xD) però jo mirava amb 1 emoció... xD amb ullets brillants a veure què passava!! ^.^
i avui m'ha fet gràcia el: el Collblanc ahora viene xDDD que m'ho han dit 4 persones xDDD que bo!! el millor, però, el Senyor Purillos. xD el Calvo malvat saludant xD, el del 60 que es reia sol xD. i finalment ve el Paraguayo i va, i passa de dir-me hola!! mala personaaaaaa!! ah! no he inclós al Vikingo amb la salutació supermegadissimulada que feia al seu colega que no he pogut evitar riure xDDD.

apa, doncs ho deixo que ja és la 1 i crec que cal dormir xDDDD. bona niiit!! i fins aviat!!