jueves, julio 27, 2006

una nova avnetura del detectiu Bigoti!


Aquesta és la tercera aventura del detectiu Bigoti!

aquest cop les nostres lladres de guant blanc, de les quals, nomès hi intervenen aquest cop l'Emma i la Cristina, han de robar els ingredients necessaris per a competir en una competició de pastisseria!! si, ho heu sentit bé! han de robar els ingredients d'una famosa i prestigiosa pastisseria! i el detectiu Bigoti ho haurà d'impedir! us ho perdreu? :O

El detectiu Bigoti, cas 3 : la competició de pastisseria de les lladres de Sant Feliu!

Així és, les quatre noies stan treballant tranquil·lament al bar/restaurant del Tecus, quan de sobte, entra el Pèls tot sobresaltat, seguit del Pèls 2 i l'Arracada.
- Manel, es pot saber què et passa?.- va preguntar-li el Tecus eixugant un got.
- senyor, tenim problemes!.- va exclamar el Pèls buscant la seva super pinta a la butxaca del pantaló.
- quins problemes?.- va preguntar el Tecus.
- doncs que se n'ha anat de la llengua, com sempre, i ara tenim problemes.- va dir el Pèls 2 assenyalant l'ase del Pèls.
- Manel! quin una n'has fet aquest cop?.- va preguntar el Tecus amb els braços en gerres.
- doncs, miri, senyor.... és una llarga història!.- va exclamar gratant-se el clatell.
- doncs comença ara, Manel!.- va exclamar el Tecus.
- doncs que estavem reunits el Jose, el Gabi i jo prenent unes copes amb uns amics i va i se m'acut dir que el seu bar té els millors pastissets del món per postres i clar, el Cluni, que té una filla pastissera, doncs ma dit que ella i la seva companya volien tastar els pastissets en una competició contra les seves pastisseres.jejeje.- va dir el Pèls gratant-se el cabell de nou.
- mira que ets ximple, Manel! no et clavo una cleca pq després has de conduir, que sino, et deixo sense cap!.- va exclamar el Tecus.
- I ara què fem, senyor?.- va preguntar l'Arracada.
- doncs quin remei! deixar que l'Emma i la Cristina participin. però no hem de deixar que se'ls conegui la seva identitat, o el Bigoti ja hi ficarà el nas de nou. d'acord?.- va dir el Tecus als seus treballadors.
- d'acord.- van dir els tres.
- i tu, Manel, muts i a la gàbia! ho has entès?.- va dir-li fulminant-lo amb la mirada.
- si senyor, em sap molt de greu el que he fet, senyor. ho he fet sense pensar.- va dir el Pèls amb una profunda reverència cap al Tecus.

En aquell moment, el Tecus va cridar les dues noies i els va explicar la situació. les dues van accedir i li van demanar els ingredients al Tecus. l'home li va dir al Pèls 2 que anès amb el Jose a comprar i van tornar dient que la filla del Cluni s'havia quedat amb tots els ingredients possibles per a fer els pastissos per assegurar-se la victòria! tenien problemes!

- noies, heu de robar els ingredients necessaris per als pastissets de cal Cluni abans de la competició, sinò, esteu perdudes.- va dir-los el Tecus.
- cap, els està demanant un crim!.- va exclamar el Pèls.
- si, però no tenim més remei! a més a més. són els altres, els qui fan trampes!.- va exclamar el Tecus indignat.
- doncs hi anirem, senyor!.- van exclamar les noies.
- les quatre.- va dir la Tati allargant la mà.
- gràcies.- van dir-li l'Emma i la Cris.

Aixi que les quatre lladres, es van disfressar i van sortir al carrer acompanyades del Pèls, el Pèls 2 i l'Arracada. quan s'acostaven a cal Cluni, van veure a l'inspector Bigoti, que estava xerrant amb ell. natural, són companys de l'altra feina del Bigoti, són conductors! >o<>

allà dins de la casa es van escolar fàcilment i van aconseguir robar els ingredients, i l'Arracada, sol, les va dur per no aixecar sospites.

El dia del concurs...

Les dues noies, convenientment disfresades van participar i van guanyar. Al dia següent, el bar del Tecus era ple de gent esperant per menjar els nous pastissets de postres. al final, per a les 4 lladres de Sant feliu va acabar bé un altre cop. les enxamparà el Bigoti algun dia? :O i tot gràcies a les indiscrecions del Pèls! uoh! ;)

Apa, us deixo amb això i ens veiem! deixeu-me un comentari tant si us ha agradat com si no! ok? ;) apa, fins aviat! Pèeeeels!

miércoles, julio 26, 2006

Una nova aventura del detectiu Bigoti!

Huola de nou! ara feia dies que no actualitzava... jejeje XD doncs avui km que he somiat amb 1 nova aventura del Detectiu Bigoti, doncs us la explicaré!! jeje ^^

Història 2. La fugida de la presó i una nova aventura amb el Bigoti.


La història comença que el Bigoti ha detingut a les 4 lladres i estan a la garjola. no se sap com, però el Bigoti i la seva xarxa d'informació gairebé infal·lible han aconseguit enxampar el quartet més famós del poble. l'home es vanaglorieja davant dels seus amics allà, davant de la cel·la. la Tati, de mala llet, li diu:

- Bigoti, vols fer el favor de xul·lejar-te a una altra banda! o millor, digues-me qui t'ha fet el xivatasso.
- jojojo, ho vols saber?.- va preguntar-li el Bigoti.
- doncs per això t'ho pregunto, carai!
- doncs t'ho diré. la teva arxienemiga, la Sara.
- la Sara?! ai la mala XXX. doncs quan surti d'aqui ja l'arreplegaré!.- va exclamar la Tati donant un cop de puny contra els barrots de la cel·la.
El Bigoti s'allunyava fent jojojo.

Quan estaven soles van planejar la sortida...

- Com penses sortir d'aqui, Tati?.- va preguntar-li l'Emma traient un xiclet de la butxaca.
- me'n dones un?.- va preguntar-li la Tati abans de respondre-li.
-té. algu en vol un?.- va preguntar l'Emma a les alres dues.
- no, gràcies.- van dir-li.
- pq no els preparem uns xiclets explosius?.- va pregutar la Cris.
- i com els fem, eh, Cris?.- va respondre-li la Lorena agafant un xiclet de la seva pròpia butxaca.
- no ho sé.- va dir estirant-se al terra.
- i si fem un forat?.- va preguntar l'Emma.
- podria ser. com el comte de Montecristo.- va dir la Cris.
- viciosa del Montecristo!.- va exclamar l'Emma.
- tu calla, viciosa dels xiclets!.- va exclamar la Cris arraconant-se en una altra banda. per sort, una pedra es va desprendre en aquell moment. un cap rodó i negre va aparèixer.

Les noies es van mirar i després van mirar cap al sostre. el cap que apareixia era el del Pèls! de cop i volta va aparèixer una corda. faltava poc pq les vinguéssin a buscar. era arriscar-se. les noies van començar a pujar per la corda. en ser a dalt li van demanar explicacions al Pèls. estava acompanyat pel Pèls 2! els dos van saludar i els van demanar silenci a les noies i les van guiar cap a les clavagueres. allà els van dir:

- Com que jo m'estimo molt la Tati, us he vingut a donar un cop de mà.- va dir el Pèls.
- I jo, com que estic sortint amb l'Emma, també.- va dir el Pèls 2. (jojojo)

aixi que les van conduir cap al seu amagatall secret.

En quant al Bigoti, en arribar a la cel·la amb l'inspector en cap i en veure que les famoses lladres havien desaparegut es va empipar de nou amb el Bigoti i el va amenaçar en despatxar-lo si no les trobaven. per això, va demanar a la Brigada especial contra criminals buscats que les busquésisn per tot arreu. aixi que van aparèixer l'Alvaro i l'Alfredo, dos dels homes de confiança del gran cap i els va manar que per al cas, ajudessin al Bigoti tant com puguéssin. i a més a més, li va demanar al Bigoti que dugués tmb a algun dels seus homes. però la busqueda va ser en va, pq les noies estaven refugiades al bar del Tecus on, de moment, hi tornaven a treballar com a cambreres. ^^

De moment, aixi acaba la nova història. es clar, que podria seguir, però es que el somni s'acabava aqui. si ho creieu interessant, ja seguiré, però aquest cop, conscient. jeje com que era 1 somni, el Pèls 2, normalment, no sé pq es el novio de l'Emma i el Pèls sempre està enrotllat per allà fent de bona persona ¬_¬

buenu, per avui ho deixo, pq ja venen a emprenyar.

miércoles, julio 19, 2006

Les aventures i desventures del Detectiu Bigoti



Bueenu, ja torno a ser aqui pel blog. ara feia temps q no mi passava... avui com q he somiat això i em sembla una aventura completa us ho explicaré. són les aventures del detectiu amb el Bigoti més gros i divertit de Sant Feliu! el Bigoti! doncs si, finalement, en els meus somnis s'ha convertit en un detectiu de la brigada especial de Sant Feliu, d'aqui a uns 10 anys aprox, q es dedica a enxampar els grups criminals més buscats i que tothom sap qui en són els membres però que mai s'enxampen.

aixi q us deixo amb el primer cas: "El cas del robatori dels platets d'or del Teatre Nacional."

Era 1 dia corrent a Sant Feliu. estem al 2020.aqui ja hi arriba el tramvia i travessa la ciutat (XD) fins arribar a Molins. en aquest poble, però hi ha un grup de 4 delinquentes molt buscades que tenen planejat actuar aquesta mateixa nit. la Tati, l'Emma, la Cris i la Lorena són els 4 membres de la banda. són especialistes en obres d'art i aquesta nit es volen fer amb els platets d'or que estaran al teatre aquesta nit. l'inspector Bigoti, aquesta matinada ho ha sabut d bona pasta, que actuarien i estan ideant un pla a la comissaria.
resulta que el Bigoti ho sap perquè la seva filla és la cap de la Lorena i la Cris al bar on treballen i la jefa es va deixar el movil amb una comunicació amb son pare a mitges mentre anava a fer un encàrrec per a ell i casualment, ho va sentir. llavors, va posar la seva superment en marxa i va idear aquest pla.

Mentrestant, a l'amagatall de les noies (casa de la Lorena)...
aquesta tarda, agafem el tram fins al teatre i llavors, quan facin el transport de les peces, les canviem per aquestes falses. (va dir la Lorena ensenyant-ne unes imitacions de plàstic pintades).

les noies van agafar el tram i allà hi havia un conductor superestrany! duia 1 megabigoti com el de l'inspector Bigoti! O.O els va dir:

- Bona tarda, jojojo.
- Bona tarda.- van dir elles marcant el Bitllet.

El Bigoti no els treia l'ull de sobre. elles "anaven de guapes vestides" per anar al teatre i llavors, el Bigoti va dir per la ràdio:
- ho teniu tot a punt?
- si.- van dir des de darrera del teatre.

Va començar el pla. les noies volien colar-se quan s'hagués posat tot en moviment, però les noies que duien els plats, van relliscar escales avall i els plats van quedar esmicolats! el Bigoti, en sentir el terrabastall, va acostar-se al lloc del crim i va veure una de les seves millors agents per terra, que havia relliscat amb una pell de plàtan.
el Bigoti es va escandalitxar i va dir als seus agents que si volien fugir que podrien fer-ho. amb la confusió, una noia vestida amb l'uniforme i que la seva cara no li sonava va sortir d'allà. el Bigoti va pensar que deuria ser d'una altra divisió i que per això no la coneixia. però per si de cas va decidir pujar les escales i interrogar-la. però quan va arribar al capdamunt de les escales, la noia ja no hi era.
el Bigoti va examinar els bocinets de terra i era 1 còpia! aquella noia havia de ser una de les 4! i va donar l'alarma. però per mala sort del Bigoti no les van trobar.

al dia següent, al seu despatx li va caure el pèl. pobre Bigoti! acabarà bé per a ell el següent cas?


Doncs aixi ha anat la primera història del Detectiu Bigoti. espero poder-ne escriure més, però ja ho vorem! jejeje

apa, fins aviat! amb la continuació de la història del Pèls.

Ah! i no us oblideu de fer els vostres comentaris aqui! que m'agrada veure que em deixen comentaris amb les opinions! apa, fins aviat!!

miércoles, julio 05, 2006

Història 2 capítol 3 part 4 *o*

Hola de nou! avui la connexio va un xic estranya i nu sé si es quedarà gravat res del que faci però s'intentarà. en aquesta quarta entrega del capítol 3, que sembla interminable, us poso tot el que he escrit fins ara. aixi que haureu d'esperar més temps a que escrigui història nova per saber com continua. i és que amb la calor que fa a la meva habitació i en aquesta deu ni do també, no sé quan seguiré, però bé. això ja importarà més endavant. ara us deixo amb aquestes linies! disfrutruteu-les!

ah! i com sempre, les correspondències de colors ^.*

Pèls
Arracada
Pepón
Cris
Emma
Pèls 2
Peloparriba
Cap d'es
Eduardo
Cara gos
Pèlsceri
Tati
Mafiós
Bigoti
Brincos 3
Cluni i Calvorota


- Ah! Per allà xerrant amb el Pepón.- va dir-li el Pèls assenyalant-los (maleducat, no s’assenyala a la gent!).
- Cristinaaaaa, Pepeeeee! Venid pa acá!.- va dir l’Arracada cridant com un desesperat.
Ells es van girar per veure què volia aquell boig. Es van posar a riure en veure la cara que feia l’Arracada i van anar-hi.

- Dime, Jose, qué quieres?.- va dir-li el Pepón.
- Pues ná, que te llamaba pa comé.- va dir l’Arracada.
- Que honor, gracias. Que hay por aquí?.- va dir el Pepón.
- Ui, tenim de tot, maco!.- va dir el Pèls, que seguia fent de cuinera de cole. XD
- Jajajajajajaja, Manelet, se te’n va l’olla!.- va exclamar la Cris.
- Tu calla, o et deixo sense dinar.- va dir el Pèls.
- Eso, eso, sin comer!.- exclamaven el Brincos i el Peloparriba.
- Tu a callá, atontao!.- els va dir l’Arracada.
- Tu calla imbécil!!!.- li van dir els dos.
- Ara us quedeu sense dinar.- va dir el Pèls.
- Eso, a pedir al metro!.- va dir l’Arracada posant-li butifarres al Pepón.
- Emma, bonica, què et ve de gust?.- li va dir el Pèls fent poses de les seves.
- Doncs una miqueta de tot, Manel.
- Doncs una miqueta de tot per la senyoreta.- va dir Pèls.
- I tu, qué quieres, princesa?.- va dir l’Arracada a la Cris.
- Doncs només hamburgueses perquè de butifarra no en vull.
- Tienes que comé de tó, mi niña, que sinó no vá a crecé!.- va exclamar l’Arracada fent de papa.
- Ja, però no m’agrada...- va dir la Cris avergonyida del papa Arracada.
- Ay, qué le vamó a acé!.- va dir posant-li dues hamburgueses (una de pollo i una de vedella).
- Alé, que aprovexe!.- va dir l’Arracada.
- Gràcies!.- van dir els tres a qui havien servit ja el dinar.
Per darrera, a la cua se sentien queixes, el Pèls va dir:
- Qui es queixi, es queda sense dinar!
Llavors les queixes van parar.
- El següent serà... el Pèls 2!.- va dir el Pèls.
- Ueeee!.- va dir el Pèls 2.
- Un petonet, rei meu.- va dir-li el Pèls al Pèls 2 enviant-li petonets.
- Ara en públic no, Manel, que em fa vergonya.
- Doncs a la nit, amor meu, no ve d’una estona, no?.- va dir el Pèls picant-li l’ullet.
Mentrestant, a la cua del Cap d’es i l’Edu allà hi havia una batalla campal per un tall de carn. I és que l’Edu havia servit tranquil·lament a tothom però a la Cristina no li volia donar i el Cap d’es es quedava mirant i rient. Finalment, el Pepón va dir:
- Bueno, tocayo, ponle algo de carne a mi niña.
- Bueeeenooooo.- va dir el Cap d’es.
- Nooooo, no ho facis, Jose!!.- va exclamar l’Eduardo.
- Aquí tienes, muchacha!.- va dir el Cap d’es amb un superplat de carn variada.
- Gràcies, Cap d’es!.- va exclamar la noia contenta.
- Ale, de ná.- va dir el Cap d’es.
- Traidor!!!.- exclamava l’Edu tot indignat i pegant al Cap d’es.
- Calla ya, pesao!.- va exclamar el Cap d’es clavant-li una cleca.
- Jo, que fa mal, Cap d’escombra!.- va exclamar l’Edu amb mala llet.
- I tu qué cara de llimona exprimida!.- va exclamar el Cap d’es indignat.
- Què m’has dit, repeteix-ho, cap de espàrrec!.- va dir l’Eduardo indignat.
I va començar una baralla sense fi que va posar fi el Pelopi intervenint i repartint la carn a la resta de la gent.
Un cop havien menjat els plats principals, el Pelopi va treure cinc barres de gelat de diferents gustos i els va repartir (vainilla/xocolata, vainilla/nata/xocolata, maduixa/nata, crocanti i coco i xocolata). Va deixar que cadascú triés el que volgués. Després es deixaria una estona de descans per a la digestió i després seguirien amb la gimcana per als regals del Bigoti 2 (quants regals té, aquest home? :O)

Durant l’estona de descans...

El Pelopi jeia a l’ombra estirat en una tumbona juntament amb el llibre que llegia. El Lolo i el Lolo 2 estaven conversant amb l’Emma. La Tati i el Mosk eren a la piscina al seu món. El Pèls estava emprenyant a la gent i fent poses amb el seu superbikini juntament amb l’Arracada, tant amics com sempre. I llavors, la Cris va pensar que seria divertit emprenyar al Pèls i quan estava a la vora de la piscina, el va empènyer a dins. El Pèls va caure i va sacsejar el cap. El Pèls 2, que estava darerra de la Cris la va llençar a la piscina també i va caure al costat del Pèls. Sort que s’hi va poder agafar!
- deixa’m anar!.- cridava el Pèls.
- Nooooooo! Que m’ofegaré!
- Que no sóc un flotador!.- exclamava el Pèls.
- Que no sé nadar!.- exclamava la noia.
- Doncs no facis aquestes bromes!.- exclamava el Pèls.
- Joooooo! Es que me’n moria de ganes!
- Ja t’està bé, ofega’t!.- va dir el Pèls empenyent-la.
Algú es va llançar a la piscina per rescatar-la.
- Agafa’t, beneïta.- va dir-li
- Gràcies.- va dir agafant-se-li.
- De res.- va dir.
- Ooooooooooh nooooo!.- va dir el Pèls en veure que algú es llançava a la piscina.
- Booomba va!.- va dir el que es llençava.
- Nooooo, Jose, surt d’aquí!.- va dir el Pèls.
En aquells moments l’Arracada va esquitxar a tothom que estava pels voltants perquè es va llençar a l’aigua amb una “colchoneta” immensa de ratlles vermelles i blanques amb les ratlles vermelles amb flors blanques i les ratlles blanques amb flors vermelles.
Mentrestant la Cris i el seu salvador anònim surtien de l’aigua.
- Seu, beneïta, mira que ets... si ja t’ho havia dit, si li fas això, cobraràs.
- Em sap greu.- va dir el Pèls 2.
- No passa res.- va dir ella.
- Si que passa! Et podries haver ofegat!.- va dir abraçant-la.
- Em sap greu.- li va dir la noia tornant-li l’abraçada.
- Que vaig a l’aigua!.- deia una veu.
- Noooo! Deixeu-me estar!.- exclamava el Pèls.
- Maaaaaaiiii!.- van dir l’Arracada i el Pèlsceri alhora atacant-lo amb la “colchoneta” i una pilota inflable.
- Noooo! Que algú s’associï amb mi!!.- exclamava el Pèls.
- Joooo!.- exclamava el Peloparriba.
- I jo també!.- va dir l’Edu.
Els dos es van llençar a l’aigua per ajudar al Pèls. Estaven en desventatge l’Arracada i el Pèlsceri! Els calia ajuda! I llavors el Gos es va llançar a l’aigua per ajudar als dos en desventatge! Menys mal! Així que es llençaven tota l’estona la pilota per veure si li fotien a la cara del seu enemic! Tan sols faltava el Brincos!
Parlant del rei de Roma! El Brincos s’acosta perillosament a la piscina! Nooo! Que no s’hi llenci! Que traurà tota l’aigua! Llavors el ½ ceri s’acosta per darrera del Brincos i l’empeny a l’aigua! Uoh! Quina cara d’emprenyat que fa! L’Arracada s’acosta al Brincos i li llença un globus d’aigua!! Però qui ha omplert el globus?? Doncs ni més ni menys que el Pèls 2! Que havia dut globus d’aigua!! Així que el Pèls 2 va anar oferint els globus a tothom perquè comencessin una guerra de globus d’aigua! El Pèls 2 en va oferir un parell a l’Emma:
- Té, Emma, vas amb mi per carregar-nos a tothom d’amagat?
- Valeeee!.- exclamava l’Emma contenta.
- Jo també m’hi apunto!.- exclamava la Tati de fons.
- Té!.- li va dir el Pèls 2 llançant-li una bossa de globus.
- Però si no tenen aigua!.- es queixava la Tati.
- Es clar! Te’ls omples tu!.- va exclamar el Pèls 2 rient.
- Joooooo!.- va dir la Tati tota indignada i anant cap a la font on estava la Cris asseguda i embolicada amb una tovallola.
- Sembles superman!.- va dir la Tati en veure-la.
- Si, no?.- va dir-li ella.
- Si! Vols jugar?.- va preguntar-li la Tati.
- Vaaaaleeee!.- va exclamar ella aixecant-se.
- Ni parlar-ne. No vull que caiguis de nou a l’aigua.- va dir-li el Pepón.
- Jo, Jose, no m’hi acostaré.- va dir-li ella amb mirada suplicant.
- Ah, està bé. Però jo també vaig amb tu, que ets un perill.- va dir agafant uns quants globus i omplint-los amb elles.
Per altra banda, el Pèls 2 i l’Emma ataquen a discreció al grupet que estava lliurant una batalla a l’aigua.
- aaaah! A per l’Emma!.- exclamava el Pèls desde l’aigua.
- Si! A per ella!.- exclamava l’Arracada, que acabava de rebre un globus de ple al cap.
- Noooo!.- exclamava l’Emma fugint darerra del Pèls 2.
- No t’amaguis, lluita, covarda!.- exclamava el Pèls llançant aigua a l’Emma i al Pèls 2.
- Apa, bèstia, Manel!.- deia de sobte, el Bigoti.
- Bigoti! A per ell!.- exclamava el Pèls des de l’aigua.
- Jojojo. Kójak! Filma-ho tot, eh?.- va dir el Bigoti retirant-se a l’ombra i ben lluny.
- Oh! Covard!.- exclamava el Pèls.
- Té!.- li deia l’Emma al Pèls llançant-li un globus pel cap.
- Aaahhh! Això requereix venjança!.- clamava el Pèls.
Llavors, un globus va anar a parar als peus de l’Emma i en intentar esquivar el globus un altre li va fer perdre l’equilibri i va caure a l’aigua. De seguida, el Pèls la va atrapar.
- jajajaja ja ets meva!.- va exclamar el Pèls agafant l’Emma.
- Noooooooooooooooo!.- va exclamar l’Emma.
- Apa, un pervertit.- van dir la Tati i la Cris que arrivaben a la vora de la piscina en aquells moments amb un supercarregament de globus d’aigua.
- Tu, no t’acostis a la vora, que ens coneixem.- va dir el Pepón agafant-la pel braç.
- A l’atac del pervertit!.- exclamava la Tati llançant globus al Pèls.
- Tatiiiiiiii! Que em mulles a mi!.- exclamava l’Emma.
- Jojojo. Et fots! A mullar-vos!.- exclamava la Tati.
- Tu també et fots!.- va exclamar el Brincos 3 llançant la Tati a l’aigua.
- Aaaaaaaaaaaaah!.- va exclamar la Tati quan va caure.
- Jajaja. T’està bé!.- exclamava el Brincos 3.
- Vine cap a aquí o cauràs de nou.- va dir el Pepón a la Cris.
- Vale.- va dir ella donant-li els globus que havien omplert al Mafiós.
- Gràcies. Llenço al Brincos 3?.- va preguntar el Mafiós.
- No.- va dir ella.
- Jo! Doncs llençaré a algú altre.- va dir el Mafiós marxant en busca d’algú per tirar-lo a la piscina.
- Quin paio!.- va exclamar el Pepón encenent una cigarreta.
- No fuuuumiiiisss!.- va dir-li ella prenent-li l’encendor.
- Tu! Porta aquí l’encenedor! Nena! Deixa’m fumar!.- va dir el Pepón perseguint-la.
En aquell moment començava a ploure. El Bigoti va dir que hi havia reunió dins de la casa.
Tots estaven reunits a cal Pelopi.
- Què fem?.- va preguntar el Pèls mentre s’eixugava bé amb la seva super tovallola.
- Doncs està clar, suspendre les activitats de gimcama a l’aire lliure!.- va exclamar el Bigoti llençant la llista d’activitats que havia portat.
- Doncs alguna cosa hem de fer?.- va preguntar el Pèls.
- Si. I ja se m’ha acudit el què!.- va exclamar el Bigoti fregant-se les mans.
- Em fas por, Esteve.- va dir el Gos amagant-se darrera del Julio.
- Jojojo. Jo no en faig, de por!.- va exclamar deixant anar una riallada.
- Què vols fer?.- va preguntar la Tati amb un somriure malvat.
- Oooh, amiga meva, vine, vine.- va dir el Bigoti emportant-se la Tati.
- Oooh, Esteve, que això és sospitós!.- li deien alguns.
- Hi ara! La meva ajudant i jo pensarem les activitats, els altres, mentrestant mireu la tele! Jojojo.- va dir el Bigoti agafant el comandament a distància.
- Mare meva, quin parell s’han hagut de ajuntar!.- va exclamar l’Emma llevant-se la mà al front.
- Doncs em sembla que si.- va dir el Pèls oferint un got de taronjada a l’Emma.
- Gràcies, Manel.
- De res, senyoreta, per servir-la.- va dir el Pèls fent una reverència i anant-se’n a canviar de roba.
El Bigoti els va donar permís per treure’s els banyadors (realment necessitaven fer el que ell els digués? :O) i es van anar a canviar de roba mentre ell i la Tati planejaven les activitats.
Al cap de ben bé mitja hora tornaven amb les activitats planejades, ja que el temps no semblava que anés a millorar.
- Passeu-me el micro.- va dir el Bigoti al Cluni i al Calvorota, que estaven ajaguts al sofà.
- Nooo! Ara que ens tocava el torn de sofà a nosaltres!.- van exclamar els dos.
- Va! veniu, ganduls! Quins càmares millors que vosaltres dos, en tinc, eh?.- va exclamar el Bigoti.
- Ja veniiim!.- van dir els dos de mala gana deixant lliure el sofà per l’Emma i la Cristina, que es barallaven amb el Ceri i el Peloparriba que també volien ocupar el sofà.
- Surt d’aquí, Manel!
- Fuig, lleig!
- Ah! Maleducades!.- exclamaven els paios.
- Voleu fer el favor de parar quietes, criatures!.- va exclamar el Bigoti tot seriós.
Els quatre se’l van quedar mirant i realment feia por. Van parar de fer el ximple.
- Així m’agrada, que m’escolteu.- va dir el Bigoti encenent el micro.
- Ara tenim les activitats de la tarda preparades. Ens falta una tercera, que la farem cap al capvespre. Però em sembla que amb aquestes dues que tenim pensades ja ens entretindrem fins aleshores.- va dir la Tati callant i cedint-li la paraula al Bigoti.
- Gràcies, Tati.- va dir el Bigoti prenent el micro.
- De res, endavant.- va dir la Tati envaint el sofà.
- Molt bé! La primera activitat de després de dinar és: “la mà negra!”. La mà negra és una variant del joc de “la carta més alta”, que es juga amb un que fa de banca i que té una carta per cada mà. Cadascun dels 5 jugadors escull 1 carta i la més alta és la que guanya. Farem el joc a 10 rondes, per variar. L’equip que acumuli més partides guanyades serà el vencedor. Alguna pregunta?
- Si, ho pots repetir? Era al vàter.- va dir el Pèls posant-se bé les ulleres.
- Doncs no. Alguna altra pregunta?.- va dir el Bigoti fulminant el Pèls.
- Cap pregunta? Doncs comencem! Ah! Els 5 equips es col·loquen en filera davant de la taula de la banca, que serà per sorteig, i aquesta no jugarà. Li toca...a la Cris! Per tant, l’equip 2 està en desventatja! Us hi haureu d’esforçar més per no eliminar-vos! I es pot repetir perquè surtirà qui digui el dau! Ja podem començar!.- va dir el Bigoti donant les cartes a la Cris.
El primer en col·locar-se va ser el Pelopi per l’equip 1, el Brincos 3 (pel 2), el Pèls 2 (equip 3), el Popeye (equip 4) i el Brincos (equip 5). Comença i col·loca 5 cartes sobre la taula. Cadscun n’escull una i les giren totes alhora. Pelopi: 10, Brincos 3: joker, Pèls 2: 8, Popeye: joker i Brincos: J.
Guanyen empatant el Popeye i el Brincos 3! Comença la segona ronda! El Cluni per l’equip 1 agafa una de les cartes, és un 10! El Pepón n’agafa una! És una reina! El Julio agafa la seva que és una reina també! La Tati treu un 8! I el Peloparriba un 9! Hi ha un empat de nou! Un punt per al Julio i un per al Pepón! Tercera ronda! Lalala per l’equip 1 agafa una carta i és un 5. Va de guapo per l’equip 2 treu un 8! L’Emma per l’equip 3 treu una jota! El Mafiós per l’equip 4 treu un 3! I finalment el Cap d’escombra treu un 2! El punt va per l’Emma i l’equp 3! Quarta ronda! El Calvorota treu un 7, el Pepón una reina, el Pèlsceri un as, la Tati un 4 i el Bigoti 2 un as! De nou un altre empat entre dos equips, el Pèlsceri i el Bigoti 2! Punts per a ells dos! Comença la cinquena ronda! Eduardo per l’equip 1 amb un 5 a les mans, Pepón (de nou) amb un 8, Pèls 2 amb un 2 a les mans!, la Tati (de nou) amb un 3 i finalment el Cap d’es amb un 6. Guanyador: el Pepón! El punt va per l’equip 2! Sisena ronda! Calvorota repeteix també amb un 2!, el Pepón (que sembla que és addicte al joc perquè no es mou gairebé del lloc) treu un 9, el Pèlsceri un 7, el Mafiós (també repeteix!) treu un as! I el Bigoti 2 un 9. El guanyador de la ronda és el Mafiós! Punt per l’equip 4! Comença la setena ronda! El Calvorota repeteix i seguit amb una jota! El Va de guapo treu un 7, el Julio un 6, la Tati (una altra vegada!) amb un 4 i l’Odia 2 amb un 4 també. Guanyador el Calvorota! comença la vuitena ronda! El Calvorota sembla que sigui fix al seu lloc i treu un 4! El Va de guapo un 6, el Pèlsceri un 10, el Mosk un 3 i el Pèls 3 un as! Guanyador el Pèls 3! Punts per l’equp 5! La novena i penúltima ronda comença! El Bigoti per l’equip 1 i treu un 5! El Brincos 3 un 6, el Lolo 2 un 3, el Mafiós una eina i el Brincos un rei! Guanyador de la ronda el Brincos! Punts per l’equip 5! Finalment la darrera ronda! El Bigoti de nou per l’equip 1, el Brincos 3 per l’equip 2, el Lolo 2 per l’equip 3, la Tati (per variar) per l’equip 4 i el Bigoti 2 per l’equip 5. Agafen les cartes i les giren tots alhora! El Bigoti un 7, el Brincos 3 una jota, el Lolo 2 un rei, la Tati un 10 i el Bigoti 2 un rei! Hi ha un empat de nou en aquesta darrera ronda! Empat entre el Lolo 2 i el Bigoti 2! Punts per ambdós equips! Ara ve el recompte!
Equip 1: 1 punt
Equip 2: 3 punts
Equip 3: 4 punts.
Equip 4: 2 punts
Equip 5: 4 punts
Hi ha un empat a victòries per l’equip 3 i 4! Mirem les cartes que han tret i els punts més elevats sumant les cartes tretes guanya! I tenim per guanyador l’equip 5!
- Moltes felicitats a l’equip del Bigoti 2 i els seus companys! Ara rebran el premi de mans de la Tati!.- va exclamar el Bigoti.
- Gràcies, quin honor.- va dir la Tati anant a una habitació a buscar els regals.
- Aquí els teniu, primer l’homenatjat!.- va dir el Bigoti donant-li un paquet embolicat.
- Que petit!.- va exclamar el Pèls.
- La intenció és el que compta.- va dir-li el Bigoti fulminant-lo amb la mirada.
- D’acord, d’acord.- va dir el Pèls seient al sofà amb el Pèls 2.
- Moltes gràcies.- va dir el Bigoti 2 desembolicant-lo.
- És un paquet de tabac!.- va exclamar el Bigoti mentre l’ensenyava a la càmara.
- Gràcies, me’l fumaré a la vostra salut.- va dir el Bigoti disposant-se a treure’n un del paquet.
- Alto aquí!.- va dir el Pelopi.
- Què?.- va dir el Bigoti 2 amb la cigarreta a la boca.
- Que dins de casa meva no es fuma. Que es dolent per al meu fill.- va dir el Pelopi senyalant-li la porta del carrer.
- D’acord, ja me’l fumaré després.- va dir el Bigoti 2 guardant la cigarreta de nou al paquet.
- I ara, per als companys aquí teniu un paquet de trident white de vainilla i lima! Disfruteu-lo!.- va exclamar el Bigoti mentre els el donava als de l’equip 5.
- I ara, ens disposem a començar la segona prova de la tarda! I com que es veu que no té intenció de parar de ploure donem inici al joc de “l’Uno prohibitiu”!
- I ara el Bigoti us explicarà les normes.- va dir la Tati.
- Si, gràcies, Tati.- va dir el Bigoti escurant-se la gola.
- El joc és senzill si em pareu atenció.- va dir fulminant al Pèls amb la mirada.
- Per què sempre em mires malament a mi?.- va preguntar el Pèls.
- I tu vas i m’ho preguntes? Ja hauries de saber-ho!.- va exclamar el Bigoti indignat.
- Doncs no ho sé si no m’ho expliques.- va dir el Pèls.
- Doncs el que us deia, el joc, consisteix en que qui tregui el simbol de “prohibit” perd directament i queda eliminat, sense opció a tornar al joc. El motiu principal és acumular punts, l’equip amb més punts guanya. A més a més, qui cregui que duu un bon nombre de punts i que els podria perdre perquè li surtiria un “prohibit” o alguna carta de “menys punts” doncs es pot plantar i demanar “substitució” i es guarden els punts i entra algu altre a substituir-lo. I aixi fins que quedi eliminat. La carta “+2” et dona 10 punts extres. La carta “+4” et dona 20 punts, la carta “revers” et dóna “menys 5 punts” i la carta de la “rodona de 4 colors” et dóna 5 punts a la primera ronda i “menys 10” a la segona.
El joc consisteix en que es demana carta a la banca que us en doni una de dalt o de baix de la pila i es fa per torns, un de cada equip. Que comenci!

En la primera ronda, surt el primer el Calvorota i li donen 3 cartes. Al Lolo, per l’equip 2 li donen 2 cartes. El Pèls 2 li donen 2 cartes la primera és un 7 però la segona és un “prohibit” i queda eliminat del joc i els seus punts no compten! Ooh! Ara li toca al Mosk, li donen 2 cartes i són 8 i 8! Es retira també per guardar els punts! I el Brincos per part de l’equip 5 li donen 2 cartes també: 10 i 9. Es retira per guardar els punts. Així:
Equip 1: Calvorota: 7,4,3
Equip 2: Lolo: 2,9
Equip 4: Mosk: 8,8.
Equip 5: 10,9.


Aixi acaba aquesta nova entrega que espero que disfruteu! fins aviat! me'n vaig a veure One Piece! jejeje ^.*

martes, julio 04, 2006

Capítol 3 part 3 *o*

I com diuen de "mica en mica s'omple la pica" doncs aqui un petit fragment més del capítol 3 de la història 2.

I per variar, les correspondències de colors ^.*

Bigoti
Emma
Tati
Peloparriba
Moskeitor
Pèls
Arracada

El Pelopi en veure que allà nava per llarg, va agafar el seu fill de la maneta i van anar a la cuina a fer-li un entrepà.
El següent en entrar a la palestra era el Cap d’es, que estava un xic més tranquil però no gaire perquè encara quedava un banyador de dona més (i el millor! Jajaja).
Remena i...li toca un banyador slip rosa,ajustat! Jojojo. Però almenys no li toca un de dona, pensa l’home.
El següent és el Brincos. L’Arracada el fulmina amb la mirada i prega perquè sigui ell el darrer en treure un banyador de dona. El Brincos mira la caixa amoïnat, li tocarà? Remena i...li toca un banyador slip del Reial Madrid! Els del Barça l’apedreguen, inclós l’Arracada, per venjança! (jajaja XD). Al final el Bigoti ha de frenar l’apedregament perquè es descontrolen, si es que aquests homes són com criatures... el següent és el Mafiós nas de patata! Remena...i li toca un banyador slip verd militar! Jojojo. El següent és el Peloparriba! L’Arracada també el fulmina amb la mirada desitjant-li la mateixa sort que ell, a mésa més, ja queden pocs (8). Remena i...li surt un banyador slip groc florescent! Ooh! Li fa butifarra a l’Arracada i comencen a apedregar-se de nou! El Bigoti els fa parar llançant el Peloparriba pels aires! Uoh! El següent és el Pèlsceri, que s’acosta a la caixa i remena...i li toca el darrer banyador de dona!! El pobre Pèlsceri ha rebut! El Bigoti se li acosta fent jojojo i els tres altres mal agraciats se li acosten també! El Bigoti li fa entrega del seu banyador! És un banyador de iaia de color negre amb volantets roses!!! El pobre noi... se’l posa tot plorant i lamentant-se de la seva mala sort i li fan la foto sol i amb els altres tres.
Els altres 6 que queden respiren alleugerits perquè ja no queden banyadors de dona per sort! Així que el següent és l’Odia num2! Remena i...treu un banyador de bóxer dels simpson amb el Bart Simpson estampat! Com que també va de nen li fa una foto amb el Brincos 3 i després una amb el Brincos 3 i el Julio, tots tres.
Ara és el torn de l’Edu! Remena...i li toca un banyador slip del Barça! I es fa una foto amb el Bigoti que en duia un del Barça també! Ara és el torn del Bigoti 2! Li toca un banyador bóxer del Madrid! I li fa una foto amb el Brincos, que també en duia un del Madrid i amb els que el duien del Barça!
Ara és el torn del Lalala! Queden tan sols 3! Li toca un banyador slip amb autobusos verds estampats! Li fan una foto amb el Gos, que en duu un d’autobusos també!
Ara és el torn del Pèls 3! Li toca un banyador slip dels Simpson, amb el Homer Simpson estampat! Li fan una foto amb l’Odia num 2, que en duu un dels Simpson també i una amb els tres (Odia 2, Brincos 3 i Pèls 2) i després amb el Julio com a papa-machomán. Finalment, el Lolo en duu un blanc, bóxer amb daus de colors estampats!
Així que un cop vestits tots, se’n van cap a l’àrea de la piscina per a dinar.

A l’àrea de la piscina...

El Pelopi estava davant de la barbacoa, que li havien tret la pols previament (XD) juntament amb el Cap d’es i l’Eduardo que s’havien ofert voluntaris per fer la carn a la barbacoa. El Pèls i l’Arracada, amb la seva tragèdia inclosa volien preparar les butifarres i les hamburgueses en una parrilla improvisada. Mentrestant, la ment del Bigoti ja estava en marxa de nou i se li va acudir que per fer més divertit el dinar que calia muntar un karaoke amb premis (per variar XD). Aixi que es va decidir que per sorts, que cadascun aniaria sortint a la palestra a cantar cada cop que sortís el seu número. Aixi que, mentre els que cuinaven, que de moment es lluiraven (jojojo per poc temps :D) els altres haurien de cantar en banyador davant de tothom. (quina vergonya! >.<) el Bigoti va treure la seva superllista i va dir a dedocracia, que una mà innocent llençi el dau per primera vegada, per decidir el primer que pugui ser el cantant! Llavors, va assenyalar a l’Emma i li va dir: - Maca, que vols llançar el dau?-. amb un gran somriure i el seu Bigoti.
- Siiiii, hi tant!.- va exclamar l’Emma tota feliciana.
Així que l’Emma va llençar el dau tres vegades tal i com li va dir el Bigoti per saber el primer en tenir l’oportunitat de cantar!!! Aixi que llença: 1+3+4!= 8! Doncs la primera serà la Tati! El Bigoti li va passar un micro i li va dir:
- Tati, què ens cantaràs?
- Mmm... deixa’m pensar, Bigoti.- va dir la noia.
- Doncs no t’ho pensis massa que sinò ens hi florirem!.- va exclamar el Bigoti.
- Ja vaig!.-va exclamar la Tati.
- I llavors?.- va preguntar el Bigoti impacient.
- Cantaré: Sobreviviré. De no sé quina cantant és però me la sé perquè la he sentit a la ràdio.- va dir la Tati.
- Doncs aquí tenim la Tati cantant “Sobreviviré”!.- va exclamar el Bigoti emocionat amb el micro i li va cedir a la Tati.
- “Sobreviviré... nananananana” (no me la sé :P)
Mentre la Tati cantava el Pèls i l’Arracada posaven la carn a la graella i els altres escoltaven i reien de la actuació de la Tati.
En acabar de cantar, el Bigoti va dir:
- Emma, bonica, llença el dau de nou!
- Siiiii!.- va exclamar l’Emma feliç de fer de complice del Bigoti.
- Endavant! 4+6+6!=16! Li toca a... al Peloparriba!!.- va exclamar el Bigoti!
- Jo?.- va dir el tio fent-se el longuis.
- Endavant! Què ens canataràs?.- va dir-li el Bigoti amb el micro a la mà.
- Doncs cantaré... “superfort”
- Molt bé! Duràs el tanga negre, també?.- va preguntar-li el Bigoti.
- No, ja faig prou amb el meu superbanyador groc florescent!.- va exclamar començant a cantar.
Mentre el Peloparriba, que cantava com una regadora cantava “sóc superfort i em banyava en un riu...” els altres se n’enfotien d’ell (sobretot l’Arracada :P) i el Calvorota, la mà dreta del diable bigotal el filmava en vídeo com a la Tati.
Llavors, en acabar de cantar, el Bigoti va dir-li a l’Emma:
- Endavant, nena! El següent! Jojojo
- Siiiii!.- va dir l’Emma emocionada vestida amb el seu bikini taronja llis.
- 6+1+6!=13! Li toca a... al Moskeitor!!!.- va exclamar el Bigoti desenganxant-lo de la Tati.
- Eiiiii! Que estàvem ocupats!.- va exclamar la Tati agafant el Mosk pel braç i barallant-se amb el Bigoti!
- Després ja seguireu, dona! Teniu la resta del dia! Ara me’l deixes 5 minuts, eh bonica?.- va dir-li el Bigoti picant-li l’ullet.
- Vaaaaleeee.- va dir la Tati de mala gana vestida amb el seu bikini extremat de color magenta amb ratlles grogues.
- Mosqueitor, queè ens cantes?.- va preguntar el Bigoti.
- Doncs, primer de tot et vull dir que no em dic Mosqueitor i segon que cantaré la cançó que em digui la Tati.
- Tati, maca, quina cançó vols que canti el teu estimat Moskeitor?.- li va preguntar el Bigoti amb un somriure maliciós, com dient: el més ridícul possible, eh?
- Doncs vull que canti la cançó de “Oliver i Benji”.- va dir la Tati rosegant un xupa-xups de maduixa i nata.
- Doncs aquí la tenim, la cançó de Campeones!.- va exclamar el Bigoti donant-li el micro al Mosk.
- “allá van con el balón a los pies...”
El Mosk cantava horrorosament i tothom es reia d’ell. En aquells moments l’Arracada deia que ja era l’hora de jalar les hamburgueses i les butifarres,q ue ja estaven, que fessin cua davant del Pèls. Que per la carn a la brasa, que esperéssin a l’Edu. XD
Així que la gent es va acumular pidolant al Pèls que anava de superior i els deia:
- llepeu-me abans de que us doni menjar, gossos! Jajajajajaja
- ejem... Manel, que et passes.- li va dir l’Arracada.
- Tu fes el mateix, Jose, home!.- el va engrescar el Pèls.
- Doncs ara que ho dius...- va dir el Jose pensatiu.
- Si home, qui va ara?.- va preguntar el Pèls.
- Joooo! Va exclamar el Peloparriba.
- Doncs, tu, per llest i lleig vas el darrer!.- va dir-li el Pèls.
- Doncs si!!!.- va exclamar emocionat l’Arracada.
- Això és favoritisme!.- va exclamar indignat el Peloparriba.
- O hi tant, i ara direm qui va primer! Emmaaaaaa!.- va exclamar el Pèls.
- I donde está la otra?.- va dir l’Arracada mirant per arreu.
- Quina?.- va preguntar el Pèls.
- La Cristina.- va dir l’Arracada.


Així deixo aquest frangment perquè me'n vaig a veure One Piece, el combat entre els pirates del barret de palla contra en Wapol. apa, que aviat seguiré amb història nova!! >o<>o<>

Història 2 capítol 3 part 2 *o*

Ara poso la segona part del capítol 3 de la història 2! ^.*
i com us he mal acostumat, a la correspondència de colors segons qui parli. ^^

Bigoti
Bigoti 2
Julio
Caragos
Tati



- L’equip que ha guanyat la primera prova és l’equip 5! Per tant, l’homenatjat que s’acosti, que se li donarà el premi! Es mereix el seu regal d’aniversari!.- va exclamar el Bigoti amb un micro a la mà i el Calvorota de càmara!
- Gràcies.- va dir el Bigoti 2 pujant a sobre de la nevera espatllada que havien utilitzat per la cursa d’obstacles.
- Aquí tens, desembolica’l! Espero que t’agradi.- va dir el Bigoti donant-li el regal i fent una mirada fulminant al Pèls.
- Gràcies.- va dir el Bigoti 2 desembolicant el regal.
- I el regal és... una càmara de fer fotos digital d’un sol ús!.- va exclamar el Bigoti quan el Bigoti 2 havia desembolicat el regal!
- Ejem... gràcies. L’estreno ara.- va dir el Bigoti 2 donant-li la càmara al Cluni i fent-se la foto de la victòria amb la resta de l’equip 5.
- De res, al menys, agraeix els regals.- va dir el Bigoti fulminant el Pèls amb la mirada de nou.
El Bigoti va anunciar la segona prova de la gimcana per aconseguir els regals especials i els regals del Bigoti 2! Per cert, els premis per als guanyadors de la prova eren un paquet de piles!
“La segona prova és jugar una partida al póker entre equips! A mesura que un membre de cada equip perdi la partida es substituirà per un altre fins que tots quedin eliminats! L’equip que tingui més membres sense liquidar o el que guanyi més partides d’entre els resistents, serà el guanyador! Seràn 10 partides com a màxim! (sinó podriem morir d’avorriment :P). Que començi!”.- va dir el Bigoti.
El Bigoti seguia xerrant i va dir:
- El primer equip en llençar el dau per decidir el primer participant del seu equip és l’equip vencedor de l’anterior prova! L’equip 5!
Així que el Cap d’es es va aixecar del seu seient i va agafar el superdau i el va llençar! Treu un 1! Ell mateix serà el primer participant per part del seu equip! I s’enfronten a ell: el Calvorota per l’equip 1!, el Pepón per l’equip 2!, el Cara gos per l’equip 3! I la Tati per l’equip 2! S’asseuen en una taula rodona i comença el joc! El crupier serà...l’Arracada! Així que l’Arracada va aixecar-se i va agafar les cartes i va repartir! Comença la primera ronda! Qui serà el primer eliminat!? El Calvorota va primer! Descarta una carta i ensenya les seves! Doble parella d’asos i reis! El segon en descartar és el Pepón! No té res! Jugada! El tercer,el Gos, descarta una sola carta! Té un trio de quatres! De moment és qui té millor la jugada! ara és el torn de la Tati! No en descarta cap! Té una escala! Sobrepassa la jugada del Calvorota! Tan sols una escala millor la pot guanyar! És el torn del Cap d’es! Tampoc descarta! I és que hi ha un empat! El Cap d’es també té una escala! Així que, l’eliminat és el Pepón i els equips 4 i 5 tenen 1 punt cadascun per les victòries! Ara entrarà algú a substituir el Pepón (del seu equip, és clar). El Pepón llença el dau i...treu un 3! És el torn de la Cris! Així que la Cris s’enfrontarà als asseguts a la taula!
El crupier serà un altre! El Bigoti 2 llença el dau! I li surt que ell mateix serà el crupier! L’Arracada s’asseu i el Bigoti 2 reparteix les cartes! El primer en descartar és el Calvorota! diu que ja està servit! Té un full de 9 i 5! El següent és el Cap d’es! Té una parella d’asos! Ara li toca a la Cris!té una doble parella! (de Q i J). Ara és el torn de la Tati! Ooh! Té una jugada! quina mala sort! Ara és el torn del Gos! Té una parella de J! La que queda eliminada aquest cop és la Tati! Així que li donen el dau per decidir qui entra pel seu equip! Treu un 5! Entra el Popeye! Ara s’haurà d’enfrontar a la taula! I el vencedor de la segona ronda és el Calvorota! El Bigoti 2 llença el dau per saber qui serà el proper crupier! Li toca al Bigoti! Així que li donen les cartes! Comença la tercera ronda! El Bigoti reparteix les cartes! El Calvorota és el primer en girar les seves cartes! En descarta 1 i té una doble parella de Q i J! El segon és el Cap d’es! Que té una jugada! ara li toca a la Cris! Té una jugada també! Ara és el torn del Popeye! En descarta 3! I té un póker de 8! El primer en tota l’estona! Finalment és el torn del Gos! Que té una doble parella de K i Asos! Així que s’eliminen el Cap d’es i la Cris! El vencedor de la tercera ronda és el Popeye! Així que el Cap d’es i la Cris hauràn de llençar el dau per decidir qui entra! Per l’equip 5 entra el Bigoti 2! I per l’equip 2 entra el Brincos 3! S’asseuen i es tria un nou crupier per a la quarta ronda! Així que entra el Pèls 2! Reparteix les cartes! Comença el Calvorota! té una parella de reines! El següent és el Bigoti 2! Té una parella de jotes! Ara és el torn del Brincos 3! Té un trio de tresos! El Popeye és el següent! Que té una juagada! I finalment és el Cara gos! Té un trio de dosos! Així que qui s’elimina és el Popeye! I el vencedor és el Brincos 3 perquè el seu trio és més elevat que el del Gos! Ara és el torn del Popeye de llençar el dau per decidir qui entra pel seu equip i per decidir el nou crupier per a la cinquena ronda! Entra el Mosqueitor per l’equip 4! I el crupier serà...l’Edu! reparteix les cartes de mala gana perquè no té ganes de fer res i prendre l’ombra! Primer, el Calvorota, per variar! Que té una jugada! (oooh! Havia resistit molt!) el següent és el Bigoti 2! Que té una parella d’asos! Ara toca el Brincos 3! En descarta una i té una doble parella de Asos i reis! El Mosk és ara qui intervé! Té un trio de jotes! La millor jugada, de moment! Ara és el torn del Gos, que en descarta dues i treu un trio de reines! Li pren la millor jugada al Mosk i és el vencedor de la ronda! Aquest cop qui s’elimina és el Calvorota!oooh! ara tirarà el dau per saber qui el substituirà en la sisena ronda i també per decidir el nou crupier! És el torn de l’Edu! I el nou crupier és... el Popeye! El Popeye reparteix les cartes! I comença l’Eduardo! En descarta 3 i té una parella de reines! Ara és el torn del Brincos 3! Que en descarta 3 també! I té una parella de vuits! El Gos fa la seva intervenció! Té un full! (de 9 i J). Ara li toca al Mosk! Té una escala major! És la millor jugada! (de moment). Finalment, el torn del Bigoti 2! Té un póker de quatres! És el guanyador de la sisena ronda! El qui queda eliminat és el Brincos 3 per tenir la jugada més baixa! Ooh! Pobret... ara el Brincos 3 llençarà el dau per decidir qui entra pel seu equip, encara que no li queda gaire gent! És el torn de l’Arracada! I el Lolo serà el nou crupier! Comença la setena ronda! El Lolo reparteix les cartes! L’Edu és el primer, descarta dues cartes i té una parella d’asos! El segon és l’Arracada! Té una doble parella (de cincs i sets). El Gos és el següent! Té una doble parella de Q i J! El Mosk és ara qui intervé! Té una escala a l’as! De moment, la millor jugada! finalment és el Bigoti 2! Té una parella de vuits! Ooh! L’eliminat aquest cop és el Bigoti 2! I el vencedor és el Mosk! Ara el Bigoti 2 llançarà el dau per decidir el nou crupier i qui entra pel seu equip! Entra en joc el Brincos i la nova crupier és la Tati! La Tati reparteix les cartes! El primer és l’Eduardo, que en descarta 2 i té una parella d’asos. Ara li toca a l’Arracada! Que té també una parella d’asos! El tercer és el Gos! Té una parella de vuits! El Mosk és el següent! Té una parella de sets! I finalment és el torn del Brincos! Té un trio de reines! El guanyador de la ronda és el Brincos! I qui s’elimina el Mosk! Ara el Mosk tirarà el dau per elegir qui entra pel seu equip i qui serà el següent crupier. Llença el dau i... és el torn del Pèls per l’equip 4 i el nou crupier serà... el Bigoti! Comença la novena ronda! El Bigoti reparteix les cartes! El primer és l’Eduardo que té una escala! El següent és l’Arracada! Té una doble parella de dosos i quatres! El Gos és el següent! Té una jugada! ooh! Havia durat molt! (vuit rondes!) ara li toca al Pèls! Ell també té una jugada! (ell sí que ha durat poc XD). I finalment és el torn del Brincos! Que té un trio de reines! El guanyador de la ronda és l’Edu i s’eliminen el Gos i el Pèls! Ara cal llançar el dau per saber qui entra dels seus equips i per decidir el darrer crupier!
Entren el Lolo 2 per l’equip 3 i per l’equip 4 el 1/2Cerilla! I el nou crupier és el Cara gos! Finalment comença la darrera ronda! El Gos reparteix les cartes! El primer és l’Edu! Que té una escala un altre cop! Ara li toca a l’Arracada! Té una doble parella de 5 i 7! Ara li toca al Lolo 2! Té una doble parella de tresos i asos! És el torn del Ceri! Té una parella de reines! Finalment el Brincos! Té una miserable parella de vuits,que fa que sigui el de la pitjor jugada! eliminat! I el guanyador és l’Edu! Ara, els quatre que queden jugaran fins que tan sols en quedi un per guanyar el premi especial per “a l’últim en quedar dret”. L’equip gunayador del joc és l’equip 5, el del Bigoti 2! Que després de la última partida se li farà entrega del regal d’aniversari i els premis per als seus acompanyants! A més a més dels premis especials per a “l’últim en quedar dret” i “el que més partides ha guanyat”!
Així que segueixen jugant! Però el Bigoti decideix acabar-ho amb “la carta més alta”. El qui tregui la més alta serà qui guanyi! (jojojo, per això mano, va dir el Bigoti). Cadascun agafa una carta i guanya l’Arracada! Ell s’endú el premi! Així que passen a fer entrega dels premis! Primer el regal del Bigoti 2! Obre el regal superemocionat i és... una camisa negra! Que el Bigoti li diu que se la posi enlloc de la que duia i queda molt bé amb la corbata rosa que ja li havien regalat.
Ara és el Torn del Cara gos, que recull el seu premi com a qui més ha resistit! Obre el regal i és... un davantal vermell amb llaçets roses!
Ara reparteix el premi a l’últim en quedar dret a l’Arracada! Obre i és... una cadireta plegable! Perquè segui, és clar.
I finalment, reparteix els premis per a l’equip que ha tret més punts! Obren els seus paquetets i són... uns paquets per a cadascun de cigarrets de xocolata!!
Aquí és on acaba la segona prova! En aquells moments apareixia el fillet del Pelopi dient-li que tenia gana i ell va demanar al Bigoti que si es podia fer ja la pausa per al dinar. Llavors, el Bigoti va anunciar que era l’hora de dinar però que, per dinar, calia un requisit.
El Gos i el Julio van dir-se entre ells:
- Ves a saber amb què surt, aquest.
- Ves a saber, perquè d’això no ens en va dir res, quan preparàvem el merder.
- Doncs si.
- Tots haureu de portar banyador per poder dinar!.- va exclamar el Bigoti.
- Nooooooooo!.- van dir un munt de veus.
- Per mi perfecte, menys calor, que ja en fa prou, oi estimat?.- va dir la Tati agafant el Mosk.
- Oh i tant! Ben dit!.- va dir-li el Bigoti fent-li “okey” amb la mà!
La Tati li va tornar i els demès, per dinar, calia posar-se els banyadors.
- Aquí teniu una bona col·lecció, són dissenyats per la filla del Jose (Va de guapo) i ens els ha regalat, així que si us agraden, us els podeu quedar.- va dir el Bigoti.
La gent, de mala gana, va anar triant els banyadors del cofre que duia el Bigoti.
Però, de cop, la llumeneta se li va encendre i els va aturar.
El Gos i el Julio es van espantar i el Gos va dir:
- Noooo! Ja hi som!
- Jojojo. Posaré número a cadascun dels banyadors i ho farem a sorts! Jojojo. Així riurem més!.- va dir el Bigoti.
- Riuràs tu!.- va exclamar el Gos patint.
- No passa res, Jose, no te’n tocarà un de dona, si és el que t’amoïna.- li va dir el Bigoti. Però va afegir....- encara que m’has donat una bona idea!
- Noooo!.-va dir el Gos tot plorant!
Així que el Bigoti va robar els banyadors de les mans de qui en tenia, excepte les noies, que els va deixar triar. Els homes van haver d’esperar.
El Bigoti ja tenia les coses a punt pel sorteig! El primer era ell mateix! Li toca un banyador del Barça! Normal i corrent, sense ser arrapat, uns bóxers. El següent, s’acosta a la caixa dels números. El Bigoti els adverteix que hi ha quatre banyadors de dona entre els 27 que hi ha per treure.
El següent és el Calvorota i li toca...un banyador arrapata com un slip de color blanc, com si fossin uns calçotets! Ni cal dir que tothom, en sortir del provador rebia el cop del flash de la foto feta pel Bigoti. I pobres els que els toqui un banyador de dona! El següent és el Cluni! Té por, el Bigoti és malvat, remena... doncs té sort! Li toca un bóxer vermell, sense complicacions!
El següent a la llista és el Pelopi (espero que li toqui algo molt lleig! Ale!), remena i...no! li toca un banyador bóxer de color lila i groc amb ratlles! Quina llàstima! (jo que volia un banyador temut!). així que li toca al següent de la llista! El Gos! El pobre home ja va tenir una mala experiència en l’anterior celebració i estava tremolant com una fulla! S’acosta a la caixa, remena i...li toca un banyador bóxer blanc amb autobusos verds al banyador (com aquell qui duu un banyador de topos i tal, doncs així). Es lliura de ser un dels mal agraciats de la celebració! Quan veu el que li toca no s’ho pot creure! És feliç! El següent és el Julio, que prega per tenir la mateixa sort que el Gos. S’acosta i treu un paperet! Li toca el superslip menga ajustat de color negre a l’estil Machoman! Pensa, almenys ma tocat un d’home i no pas de dona, encara que anar de machomán a la meva edat... però se’l va posar mig content.
Ara era el torn del Mosk, remena a la caixa i...li toca un slip de ratlles blau fosc i clar! La Tati estava contenta.
El següent és el Pepón, s’acosta a la caixa patint... remena...i li surt un slip de color magenta i verd fluorescent! Es lliura dels banyadors de dona! (sort >o<). El següent és el Lolo 2! S’acosta tot confiant en la seva sort a la caixa i treu...uns bóxers blancs! Si que ha tingut sort, el tio! Ara és el Torn del Popeye, que és el desè! Remena i... li surt un dels banyadors temuts!!! A més a més és un bikini!! Així que la màquina bigotal es posà en marxa i va fer-li una foto quan va sortir vestit! Anava amb un bikini blanc amb floretes roses! Amb els pèls de les cuixes i del pit a l’aire!! Quina por!! (no em puc imaginar més T_T).
El següent és el ½ Cerilla! En veure que al Popeye li havia tocat realment un banyador de dona es va quedar cagat i va desitjar que no li toqués cap de dona. Va remenar i... li toca un banyador bóxer blau marí, sense complicacions. Respira alleugerit mentre se’l posa. El següent és el Pèls! Què li tocarà? Remena i...li toca un bikini de dona!!! L’altre bikini surt a la llum!!! Ara tan sols queden els banyadors de dona!!! Així que tot seguit, el Bigoti l’enxampa perquè no fugi i li dona un bikini amb pantaló culotte de color lila clar amb topos verds!! Així que ensenya els pèls el Pèls! (jojojo) i el Bigoti li fa una foto individual i una amb l’altre que ha caigut en desgràcia, el Popeye! Els dos amb els seus superbikinis! Ara és el torn del Pèls 2!remena i...li toca un banyador bóxer vermell amb pilotes de futbol estampades! (li queda com l’anell al dit, aquest home, amb lo futbolero que és!).
El següent és el Brincos 3, que surt a la palestra. Remena i...li toca un banyador blanc bóxer de Pokémon! Pensa, com el Julio va de machomán jo vaig de nen, però millor això que el banyador de dona.
El proper és el Va de guapo, apaga la cigarreta i remena... li toca un banyador bóxer a l’estil militar de camuflatge! Es lluira dels banyadors de dona! Ara és el torn de l’Arracada, que prega perquè no sigui un banyador de dona (ell que és tan macho... :P). Remena i...li toca un dels banyadors de dona!! El Bigoti de seguida el pesca i el Brincos es posa a primera fila per riure’s d’ell, seguit del Pèls 3, el Pèls, que li diu company de penes i el Peloparriba. Ah! I per descomptat el seu arxienemic, l’Edu! Tots rient-se d’ell abans de vestir-se! (pobret...¬_¬ ja te mala sort U.u) així que el Bigoti li dona el seu banyador de dona de competició de color rosa! En surt vestit amb ell i li fan la foto de la prova i després el fan posar amb els altres dos poc agraciats, l’Arracada al mig dels altres dos.

I continuarà en el següent post! espero que ho llegiu, eh? ;) ens veiem! ^o^ (avui el Pepón stava mu guapo. jejejeje ^^ i mon germà ha pensat q era més jove! :P)

lunes, julio 03, 2006

Història 2 capítol 3 part 1 *o*

Avui q tinc temps i res + a fer, pq no tinc ganes de fer res (per culpa del Pepón ¬_¬) i per això vull aprofitar que puc penjar + història. aixi que aqui va la primera part del capítol 3!! >o<

Correspondència de colors amb personatges: ^^

Caragos
Tecus
Mitjacerilla
Mafiós
Bigoti
Emma
Lolo2



Capítol 3: El bus nou del Cara gos.

Aquell divendres al migdia el Cara gos plegava d’hora, havia aconseguit no tenir complicacions durant el trajecte i arribava a cotxeres amb la seva supercafetera. El Cap estava a cotxeres, xerrant amb el Pelopi. Va pensar, ja el deu estar premiant de nou per ser un bon conductor.
El cap li va fer senyes al Gos perquè s’hi acostés. Ell es va acostar.
- Bona tarda, Jose, podem parlar una miqueta?
- Si, senyor, es clar.- va dir el Gos tot pensatiu. <>.- va pensar el Gos.
El Tecus el va portar cap al despatx, li va fer prendre seient i ell va seure.
- bé, et diré el mateix que li he anat dient a la resta dels teus companys. Si demà t’ofereixes voluntari per ensenyar un noi en pràctiques seràs recompensat amb l’estrena d’un bus gris nou i et lliures de dur d’excursió a nens. Què me’n dius?
- M’hi apunto!.- va exclamar el Gos pensant que per fi es podria lliurar de portar nens d’excursió tot el matí.
- Doncs perfecte. A més a més, podràs dur-lo els dies de cada dia.
- Genial!.- va exclamar el Cara gos.
- Doncs t’apunto amb el Juan.
- el Juan també s'hi punta?
- Doncs si, en tenim 2 de nous.- va dir el Tecus anotant el seu nom.
- Ja puc marxar?.- va preguntar el Gos.
- Si, fins demà, Jose.
- Fins demà, senyor!.- va dir el Gos tot content.
En sortir del despatx del cap en va sortir tot content i va topar amb un noi alt i jove que anava acompanyat del Manel.
- Hola, Manel. Amb qui vas?
- Ah, hola Jose Manuel!.- va dir el Ceri.
- Que em diguis Jose! Com t’ho he de dir!!!.- va exclamar el Gos.
- Doncs Jose. Què volies?
- Saber amb qui vas.
- Doncs és el noi que ensenyo en pràctiques.
- Ah, està bé. Apa, fins aviat, Nas de patata!.- va exclamar el Cara gos en marxar.
- Nas de patata?.- va dir estranyat el Ceri.
El Gos estava com un nen amb sabates noves. De sobte, en girar la cantonada allà estava el Bigoti fent jojojo. El Gos es va quedar tot parat, espantat pel que li podria caure a sobre.
- Booona tarda, Joseeee!.- va exclamar el Bigoti.
- Ejem... bona tarda, Esteve.- va dir el Gos intentant fugir.
- T’he de dir que acabo de veure el que has feeeet.- va dir el Bigoti amb una cantarella.
- Emmm... no sé de què em parles, surt del mig que m’espera la dona a casa per dinar i faig tard.
- Si ves. Tinc algo que t’interessa.- va dir el Bigoti amb una cosa a les mans.
- Què és?.- va preguntar el Cara gos.
- Doncs les fotos revelades de l’aniversari del Manel.- va dir el Bigoti.
- Nooooooooo! No les vull veure! Ni en pintura!.- va exclamar el Gos recordant com l’havien fet vestir amb les trenetes.
- Ah no? Doncs em sembla que en la festa d’aquesta nit si que les voldrà veure la resta.- va dir el Bigoti amb un somriure malvat.
- Esteve que et veig a venir. Què vols fer? Que no en vas tenir prou amb l’enrenou de fa sis mesos?.- va advertir-lo el Gos.
- No, si jo no planejo res. Tan sols avui a la nit sortirem de festa la majoria i els ensenyaré les fotos de l’aniversari. Les he guardat tot aquest temps per no crear més merder.
- Ah, havia estat per això? Segur?.- va preguntar-li el Gos.
- Siiii!.- va exclamar el Bigoti.
- Doncs ja m’extranyava que estéssis tant quiet els últims mesos...- va dir el Gos fitant-lo pensatiu.
- No pensis res estrany. La setmana que ve és l’aniversari del Manolo, ens convida a tots els que vulguem a casa seva. Allà us ensenyaré el vídeo. Espero que hi vinguis!.- va dir el Bigoti marxant.
<<>>.- va pensar el Caragos.

Al dia següent, el Gos es va llevar emocionat. Es va vestir i rentar la cara. Va agafar el cotxe i en 5 minuts era a cotxeres, com que és de Sant Feliu mateix. Allà ja estava el Bulldog tot emocionat esperant el cap per anar a buscar els nous autobusos a la fàbrica. Van anar-los a buscar, eren uns autobusos semblants al 98 i 99, però amb els seients d’un color marró més fosc. El Gos estava emocionat, ell estrenaria un bus nou! El bus tenia els vidres nets i feia olor de nou. Encara no tenia ni indicador ni màquina picadora però li era igual. En arribar a cotxeres li van posar una màquina picadora de les de reserva mentre no tingués una de pròpia del bus.
El Bulldog va fer el mateix.
Va asseure’s al volant i va estar feliç tot el dia, conduïnt amb més prudència que mai. Aquell dia, l’Emma havia anat a treballar al matí i va pujar amb ell. Havia estat de les primeres clientes en pujar al bus nou.
A la tarda, li va passar a l’enemic de l’Arracada, l’Eduardo, Edu pa los amigos. I també estava emocionat, ell també en duria un de nou!
El Gos va baixar del bus i va pujar al seu cotxe, mentre hi pujava pensava que es descuidava alguna cosa. Se’n va recordar! Li havia de demanar els seus calçotets al Bigoti! Si,és que el dia passat a la nit es va embolicar bé!

Recordant divendres a la nit, a Sant Feliu...

El Gos va trucar al Bigoti per quedar en l’hora de la festa i li va dir que quedaven tots convidats a sopar a casa del Bigoti per ensenyar-los les fotos mentre sopaven.
El Bigoti va reunir a tots els que s’havien reunit per l’aniversari del Pèls excepte l’Arturu, el Iaio viciós, la Peluda i el Tecus. Els conspiradors i la resta estaven allà a més a més del Brincos, que hi era per tafanejar al igual que el Pèlsceri i el Mafiós, el Peloparriba i el Mosk 6, que eren els que anaven de ninges.
Mentre sopaven el Bigoti nomès feia que fer jojojo i la seva dona va marxar a casa de la seva filla perquè no volia veure com el seu marit en feia una altra de les seves.
En aquell moment, el Pelopi va entrar a l’habitació amb un super ordinador en el qual passarien les fotos, connectat amb una tele de pantalla plana. El Bigoti tenia unes coses molt modernes per la seva edat. El Pelopi però, l’ajudava bastant, ja que té la carrera de telecos.
Llavors va passar-los les fotos una per una amb l’ambient que creava l’alcohol i el tabac (i alguna cosa més u_u) i la pròpia bogeria dels conductors.
Així que sota els efectes de l’alcohol van acabar jugan a l’stip poker entre ells i el Bigoti els va fer fotos compromeses a tots i és d’aquesta manera com els calçotets del Gos estaven allà! XD

I tornant al dissabte a la tarda...


Així que el Gos havia quedat per organitzar la festa d’aniversari del Manolo, que feia un any més. El Bigoti ja l’esperava amb els calçotets a la mà (que poc dissimulat, aquest home!) i li va dir:
- Ahir te’ls vas deixar a casa.- mentre li agafava la barbeta.
- Talla el rotllo o es pensaràn el que no és!.- va exclamar el Gos apartant la mà del Bigoti.
- Vale, vale. Jo! Fas com el Pepón! Ja no té gràcia prendre-us el pèl!
- Vés a saber què li fas al pobre!.- va exclamar el Gos tot indignat. <<>>. Va pensar el Cara gos.
- Doncs res de l’altre món! Jojojo.- va dir el Bigoti tot rient.
- Em fas por, Esteve! Què tens pensat fer per l’aniversari del Manolo?
- Ah! Doncs tinc pensada de fer una barbacoa a casa del David.
- Tu com sempre ets com una “sanguijuela”, tio!.- va exclamar el gos.
- Jojojo. És la meva especialitat!.- va dir el Bigoti rient.
- I què més tens pensat?
- Doncs convidar a amics més amics de la companyia i les nostres amigues també.
- Les dues de Sant Feliu?.- va preguntar sorprés el Cara gos.
- No, dues no! Les tres! La que no ve gaire també! Jojojo. Com més serem més riurem!.- va dir el Bigoti rient de nou.
- Tio apart de ser com un vampir tens una ment retorçada i sempre et beneficies de tothom, eh? I què vols fer allà?
- A on?
- A cal David.
- Doncs com que és a la muntanya, en una urbanització doncs i a més a més té una piscina, podriem organitzar una mena de gimcana i unes proves de supervivència. Amb premis, és clar!
- Mmm... no sé que planeges aquest cop, però fins aquí sembla prou normal, per ser un pla sortit de la teva ment.- va dir el Gos.
- Jojojo, que no sóc un psicòpata!.- va exclamar el Bigoti.
- Si és que amb aquest bigoti!
- Què li passa al meu bigoti!!? Ja hi som? Mira que estic fart de vosaltres! I que us foteu del meu bigoti! Un dia d’aquests us tallaré el coll a tots!.- va exclamar el Bigoti indignat i fent com si marxés.
- Va, Esteve, no t’emprenyis.
- La pau et costarà cara!.- va exclamar el Bigoti.
- Oh no! Mama por! Clemència!.- va exclamar el Gos.
- No! Mai! Avui em convides a sopar. Com a càstig! Al japonès! Apa!.- va dir el Bigoti posant morros.
- Au, està bé. Et convido i m’expliques què tens pensat.
- Molt bé, anem. Però també he de trucar al David i a la colla de conspiradors també.
- D’acord, tu els truques.- diu el Gos.
- Qui ha de fer penitèeencia?.- va dir el Bigoti al Gos amb mirada de “tu”.
- Oh! Està béee! Ja ho faig jo. Ja veig que la broma em sortirà cara.- va dir el Gos resignat agafant el mòvil per trucar a la resta de companys conspiradors.
Cap allà a les 10 ja estaven tots al japonès del costat del casal d’avis. Eren: el Bigoti, el Gos, el Pelopi, el Pèls, el Calvorota, el Cluni, el Lalala, el Mosk, el Pepón i l’Eduardo.
Allà, mentre sopaven van ultimar els detalls i de com atraurien al Bigoti 2 cap al lloc dels fets. (sembla que l’hagin d’assassinar! XD)
Així que, al dia següent, el Caragos, que portava a l’Emma cap a la feina, amb el seu superbus gris, li va preguntar si el cap de setmana el tenia lliure. Llavors, l’Emma va buscar la seva superagenda dins la bossa i va mirar el dia. Aquell dia no tenia feina! (en principi) i li va dir que li anava bé.
El Gos li va dir que seria els dos dies dissabte i diumenge perquè proposaven que es quedéssin a dormir allà i tornar el diumenge, que qualsevol d’ells la portaria. L’Emma li va dir que un noi guapo millor que millor i el Gos li va dir:
- Qui t’agradaria?
- El noi guapo que és mig Lolopèls.
- Ah! El jovenet aquell!.- va dir el Gos assenyalant el paio en qüestió per la finestra.
- Doncs si, aquell.- va dir l’Emma.
- Doncs ja li demanarem. Posarem als iaios a treballar i nosaltres, de festa!.- va dir-li el Gos tot somrient i picant-li l’ullet.
El Gos, un cop l’Emma havia baixat del bus, va comunicar per la ràdio, que la pesada num 2 ja havia estat avisada. Al mateix temps, el Mosk deia per la ràdio que ell ja havia avisat a la seva amant i que li havia dit que s’apuntava la gresca.
Per part seva, la Cristina, que havia pujat amb el Pepón, ja li havia preguntat i promés que no farien res estrany i que ell mateix la portaria cap allà.
Així que, les coses ja estaven a punt per començar.

El dissabte al matí... (A Sant Feliu)

El Pepón i la Cristina van marxar des de casa d’ell i la Tati i el Mosk ja estaven junts també i van marxar, tant sols quedava l’Emma i el noi guapo. En aquells moments va venir el noi guapo (Lolo 2 XD) i la va saludar:
- Bon dia, Emma?
- Si, Emma. Bon dia.
- Anem?
- Si.
- Doncs apa, cap a St.Esteve s’ha dit, que hi ha una estoneta.
- D’acord.

Per altra banda, a cal David... (el mateix dissabte)

El Bigoti va ser el primer en arribar, juntament amb el Gos, el Calvorota i el Cluni. Volien ser els primers per assegurar-se que tot quedava enllestit com ells volien. Li havien dit a l’Eduardo que recollís al Manolo a casa seva i que el portés.
Així que van treure la barbacoa de l’armari i van enllestir els últims detalls. Els primers en arribar van ser el Mosk i la Tati, que el Mosk va anar flipat per l’autopista i en un moment hi va ser. (¬_¬ kina por). Després van arribar el Pèls 2 amb el Pèls, que no li deixava conduir al Pèls perquè era un perill públic. Després el Pepón i la Cristina, que no havia anat flipat perquè ella no li havia deixat. I això que havia estat quasi tota l’estona competint amb el Mosk, el Pèls 2 i el Julio. El Julio va arribar uns minuts després perquè buscava un lloc proper per aparcar i perquè anava carregat amb els regals. L’Arracada va arribar xerrant amb el Va de guapo i el Brincos 3, que en veure el Pepón el va atacar dient-li de tot i pujant-li a coll-i-bé.
També van aparèixer per allà el Odia num 2, el Lalala, el Lolo, el Brincos, el Mafiós, el Peloparriba, el Pèlsceri, l’Emma i el Lolo2 (XD) i finalment, els més lents, el Ceri i el Popeye. Tota aquesta multitud estava convidada a l’aniversari del Bigoti 2. Quanta gent! El Bigoti 2 i l’Edu van arribar els darrers i anava amb els ulls envenats! (pobre home!).
Llavors, el Bigoti, com si fóra una excursió va passar llista (que en tenia una! :O) i va dir que diguéssin que eren presents com al cole! Quin home! Se li en va l’olla! En aquell moment, va arribar el Cap d’es, que venia tard perquè la seva filla petita no es trobava bé. El Bigoti va dir que era sospitós però que li deixava passar. El Cap d’es va sospirar alleugerit.
En aquells moments van veure que ja hi eren tots i va dir que podien començar. Van felicitar efusivament el Bigoti 2 i van fer entrega del primer regal: una corbata rosa! Jojojo el Bigoti li va fer una foto amb la cara que se li va quedar (ja comença amb les fotos!) i li van fer posar.
En aquells moments va arribar el Pèls 3, que venia tard. Llavors, el Bigoti, com que no tenia cap motiu en concret li va fer pagar! Li va dir que havia de fer un striptease davant de tothom, però que a canvi d’una altra penyora que li deixava els calçotets (pobre home! Li ha tocat el rebre!).
Eren les 30 persones allà i va començar la grecas per al segon regal del Bigoti 2. Li van dir que havien amagat el regal per algun racó de la casa i que mitjançant un concurs, que havia d’encertar les preguntes i llavors li donarien pistes per arribar al regal. Però si fallava, hauria de pagar penyora!
Va començar el joc, van agafar un trivial que tenia per allà, i li van començar a fer preguntes, el van seguir per tota la casa fent li fotos i gravant-ho en vídeo (el grup dels conspiradors!) i finalment va arribar al lloc on estava amagat! Sota el cotxe del Bigoti! Allà hi havia un farcellet on hi havia el regal. El va desembolicar i era... uns calçotets del Barça! Tanta feinada per això!
El Bigoti, després d’haver rigut com un boig va anunciar que començaria en una estona una gimcana. Que farien 5 equips de 6 persones i que haurien de passar les proves que ell digués! Per sorteig es van fer els equips! Van quedar així [jojojo jo ho faig a dedocracia! XD]:

Equip 1: Bigoti, Calvorota, Pelopi, Cluni, Edu i Lalala.
Equip 2: Pepón, Arracada, Cris, Lolo, Brincos 3 i Va de guapo.
Equip 3: Pèls 2, Lolo 2, Emma, Pèlsceri, Cara gos i Julio.
Equip 4: Mosk, Tati, Pèls, Ceri, Popeye i Mafiós.
Equip 5: Cap d’escombra, Bigoti 2, Pèls 3, Brincos, Odia num2 i Peloparriba.

El Bigoti per fer-ho més divertit (per a ell) va dir que cada 2 persones de cada equip havien d’anar lligats els peus! Així que va treure un enorme dau i donaria inici a la primera prova! La cursa d’obstacles! Cada parella de cada equip haurà de competir. El primer en arribar a la meta guanyarà 5 punts i així la resta fins que el darrer s’endurà 1 sol punt. Guanyarà l’equip que en faci més!!
L’equip 1 es disposa a començar a fer els emparellaments! El Bigoti llença el dau! Treu un sis! Anirà lligat al Lalala per aquesta prova! El Calvorota tira el dau! Treu un 5! Anirà lligat a l’Eduardo! I el que queda és el Pelopi i el Cluni!
Pel que fa a l’equip 2 el Pepón agafa el dau i llença! Li toca anar lligat al Lolo! L’Arracada agafa el dau i li toca el 3! Li toca anar lligat a la Cristina! I el que queda és el Brincos 3 amb el Va de guapo! Pel que toca a l’equip 3 el Pèls 2 té ara el dau! El llença! Treu un 6! Li toca amb el Julio! El següent en llençar és el Lolo2! Treu un 4! Li toca anar lligat al Pèlsceri! El que queda és l’Emma i el Caragos (pobreta...T_T). És el torn de llençar el dau l’equip 4! Té el dau el Mosk! treu un 5! Li toca amb el Popeye! La Tati fa un joooo! I es lamenta [que consti que tiro un dau realment...¬_¬ ]. La següent en tirar el dau és la Tati! Treu un 4! Li toca amb el seu arxienemic! El Ceri! Els dos es lliguen el mocador als peus amb mala cara i maleeixen el Bigoti! Els darrers són el Mafiós i el Pèls! Finalment arriba el torn de llançar el dau al grup 5! comença el Cap d’es! Llença el dau! Treu un 6! Li toca amb el Peloparriba! El següent és el Bigoti 2! Llança! Treu un 5! Li toca amb l’Odia 2! Llavors tan sols queda lligar el Pèls 3 amb el Brincos! Quina desgràcia!
En acabar els emparellaments es posen les primeres parelles de cada equip a la línia de sortida!!!
Bigoti/Lalala, Pepón/Lolo, Pèls 2/Julio, Mosk/Popeye i Cap d’es/Peloparriba estan a la línia de sortida. Qui guanyarà la primera carrera? Tota la carerra està molt equiparada perquè tots són igual de dolents! Els que van al dapdavant són el Bigoti/Lalala i el Mosk/Popeye! Qui s’emportarà la màxima puntuació per aquesta carrera? I guanya, inesperadament l’equip 5! Que fan un sprint final i es col·loquen com a capdavanters i guanyen! Així que l’equip 5 guanya 5 punts!
Les següents parelles es col·loquen a la línia de sortida! Calvorota/Edu, Arracada/Cris, Lolo2/Pèlsceri, Tati/Ceri i Bigoti 2/Odia num2! Aquesta carrera sí que està igualada! Amb tot de juventut competint! La carrera comença amb un supersprint de la Tati i el Ceri seguits de l’Arracada i la Cris, seguits molt de prop del Lolo2 i el Pèlsceri! Tot està molt renyit però ningú aconsegueix passar l’equip 4, que aconsegueix la victòria! Guanyen el Ceri i la Tati! 5 punts! Enhorabona! La tercera i última carrera començarà en ben poc, els participants que queden es col·loquen a la línia de sortida: Pelopi/Cluni, Brincos 3/Va de guapo, Pèls/Mafiós, Brincos/Pèls 3. Preparats, llestos, ja! Surten tots com esperitats! Necessiten els 5 punts perquè no saben quina altra prova els podria haver posat el Bigoti! Així que es volen esforçar al màxim amb la cursa d’obstacles! En aquell moment el Brincos s’entrebanca amb una nevera ronyosa que estava per a saltar! Quina caiguda! Estarà bé? Finalment, després de seriosos problemes arriba la primera parella! El Brincos 3/Va de Guapo! Els 5 punts són per l’equip 2! Així que tenim tres equips diferents amb 5 punts!
Resultats de la primera prova!
Equip 1: 10 punts! (4+3+3)
Equip 2: 9 punts! (2+2+5)
Equip 3: 3 punts! (1+1+1)
Equip 4: 10 punts! (3+5+2)
Equip 5: 13 punts! (5+4+4)

aixi us deixo la part primera del capítol 3 de la història 2. aviat penjaré la següent part. apa, ens veiem! ^^ ah! aviat penso fer-ne una versió en anglès, però això duu feina, aixi que nu xé per quan! jejeje ^.*

Història 2 capítol 2

Començo a pujar el segon capítol de la Història del bus anomenat "El Brincos 3 té lloc fix" dins de la història dels Manels del bus! ^^ espero que la disfruteu tant com jo quan ho vaig escriure. i recordeu, que qualsevol coincidència amb la realitat és mentida! XD que els personatges són manllevats de la realitat i que les seves accions són totalment fictícies! XD


Correspondències de colors i personatges:

Brincos 3
Tecus
Bigoti

Capítol 2: El Brincos 3 té lloc fix!

Aquell dia, el Manel es va aixecar com sempre i va anar a treballar. Un dia més de substitucions, va pensar. El iaio aquest està molt malalt i ja fa dies que no ve. El Tecus el va fer cridar però, en un moment inesperat, què voldria el cap?.- va pensar el noi (que no és tan noi però bé ^^).
El Brincos 3 va picar a la porta i el cap li va dir:
- Endavant.
- Bon dia, senyor.- va dir el Brincos 3 amb el millor somriure comercial a l’estil del Pèls.
- Bon dia, Manel. He de parlar amb tu d’una cosa important.
- I de què es tracta, senyor? Es res greu? He fet mal fet?.- va preguntar el Brincos 3 tot amoïnat.
- No, hi ara! Tot el contrari.- va dir el Tecus amb 1 somriure.
- Ah. I així?. - va dir el Brincos 3 més tranquil.
- El company al qui substituies està massa gran per seguir conduint i es jubila. El lloc és teu, te’l mereixes.
- De debò?.- va dir el Brincos 3 tot sorprés però alhora content.
- Si, ara ja no fas substitucions, ets un més de la plantilla fixa.
- Moltes gràcies, senyor.
- A més a més, treballaràs fins a les vuit del vespre.
- Molt bé, ja m’està bé, senyor. Li he de dir res més?.- va preguntar el Brincos 3.
- No. Ja està tot. Et donaré la nova fulla de treball i ja pots marxar.- va dir el Tecus buscant els papers a l’armari del darrera.
- Aquí tens.- va dir el Tecus donant-li els papers.
- Gràcies.- va dir el Manel.
- De res. Ah! Abans no se m’oblidi, coneixes a algú que busqui lloc de secretari o secretària?
- No, que jo sàpiga, però que si vol, li puc preguntar a coneguts.- va dir el Brincos 3.
- Doncs em faries un favor, Manel.
- Molt bé, senyor.
- Doncs ja està enllestit. Que et vagi bé.- va dir el Tecus donant-li la mà i obrint-li la porta.
El Brincos 3 va marxar tot cofoi, amb la seva fulla a la mà. Ara era fix! Estava tot feliç! Per celebrar-ho va baixar a la cafeteria de les cotxeres i va veure el Ceri prenent-se un café i va dir-li:
- Bon dia, Manel.
- Bon dia, Manel.- va dir el Ceri.
- Què? Preparat per treballar?
- Doncs si. I tu? Què vens tan feliç?.- va preguntar-li el Ceri.
- Doncs que m’han fet fix!.- va exclamar el Brincos 3 abraçant el Ceri.
- Felicitats! Jo també sóc fix des de la setmana passada!.- va exclamar el Ceri tot feliç.
- Felicitats, Manel!.- va dir-li el Brincos 3.
En aquell moment es va sentir el “click” d’una càmara de fotos. Els dos es van girar per mirar qui era i era el paparazzi Bigoti!
- Esteve!!.- van exclamar els dos alhora.
- Jojojo. Una foto més per a la meva col·lecció.- va dir el Bigoti guardant-se la càmara ràpidament.
- Ja està bé, Estevet!.- va exclamar el Brincos 3.
- Jojojo. – va dir el Bigoti.
- Què en faràs de les fotos indiscretes que ens fas sempre? No sé si vull saber-ho realment, em fas por.- va dir el Brincos 3.
- Jojojo. Per tenir-les de record.- va dir el Bigoti.
Els Manels es van mirar i van arronsar les espatlles.
- Marxem, Silencioso?.- va dir-li el Bigoti al Brincos 3.
- Silencioso? A què ve això ara?.- va dir el Brincos 3 estranyat.
- Doncs és el mot que t’hem posat el Pepón i jo.- va dir-li el Bigoti.
- Ah! Que bé! I això perquè?!.- va exclamar el Brincos 3.
- Doncs perquè cada matí que me’n vaig amb el Pepe tu passes de llarg sense dir res, sense fer el burro amb nosaltres.- va dir el Bigoti.
- I per això em dieu així!? No vull acabar tarat com vosaltres!.- va exclamar el Brincos 3.
- Però si ja ho estàs! Per això treballes en aquesta companyia! Jojojo.- va fer el Bigoti.
- Apa, ves a prendre l’aire, Esteve!.- va dir-li el Brincos 3 pujant al bus.
- Que et vagi bé! Ens veiem després a Sant Vicenç!.- va exclamar el Bigoti pujant a la cafetera de BCN remodelada.
- Igualment! I no emprenyis gaire els clients, bestiot!.- va exclamar el Brincos 3.
- O vas contra ell o amb ell, no?.- va dir-li el Ceri per darrera.
- Doncs és el que hi ha! Hauries de fer el mateix, Manel!.- va exclamar el Brincos 3 arrancant el bus.
El Ceri es va quedar pensatiu a cotxeres, quan es va girar ja només quedaven autobusos vells de nou! Quina creu! Va pensar de nou.

Així acaba el capítol 2 de la història 2. i quan pugui penjaré el capítol 3, que encara no el tinc acabat i que el aniré penjat per parts i mentre vagi escrivint història nova! ^^ apa, espero els vostres comentaris! ^.*